SEYDİŞEHİRLİ PİYADE ONBAŞI HAYATINI KAYBETTİ

Türkiye 09.05.2024 - 10:51, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:51
 

SEYDİŞEHİRLİ PİYADE ONBAŞI HAYATINI KAYBETTİ

SEYDİŞEHİRLİ PİYADE ONBAŞI RECEP ÇETİN HAYATINI KAYBETTİ

  Personel Sivas 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı emrine 07 Mart 2024 tarihinde sevk olmuş, eğitimini tamamlayarak Iğdır/Aralık 5 İnci Hd.Tug. Aralık K.Yrd.Lığı 2 Nei Hd.Tb. 5 İnci Hd.Bl.Komutanlığı emrine 02 Nisan 2024 tarihinde katılış yapmıştır.  Katılışını müteakiben akciğer rahatsızlığı sebebiyle önce birlik revirine, daha sonra Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Personel ileri tetkik ve tedavi için Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştır.  Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesin de 08 Mayıs 2024 tarihinde zatürereye bağlı akciğer yetmezliği nedeniyle vefat etmiştir.    Cenaze 09 Mayıs 2024 tarihinde muhtemelen öğleden sonra 16:00 17:00 saatleri arasında Seydişehir İlçesine intikal edecek, kız kardeşinin Hakkari İlinde ikamet etmesi ve cenazeye katılım sağlaması için ailece cenaze 10 Mayıs 2024 tarihinde Seydişehir Yeşil Fakih Camiinde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılınarak Seydişehir Kızılcalar Mezarlığında defnedilecektir
SEYDİŞEHİRLİ PİYADE ONBAŞI RECEP ÇETİN HAYATINI KAYBETTİ

 

Personel Sivas 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı emrine 07 Mart 2024 tarihinde sevk olmuş, eğitimini tamamlayarak Iğdır/Aralık 5 İnci Hd.Tug. Aralık K.Yrd.Lığı 2 Nei Hd.Tb. 5 İnci Hd.Bl.Komutanlığı emrine 02 Nisan 2024 tarihinde katılış yapmıştır. 

Katılışını müteakiben akciğer rahatsızlığı sebebiyle önce birlik revirine, daha sonra Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Personel ileri tetkik ve tedavi için Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştır. 

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesin de 08 Mayıs 2024 tarihinde zatürereye bağlı akciğer yetmezliği nedeniyle vefat etmiştir. 

 

Cenaze 09 Mayıs 2024 tarihinde muhtemelen öğleden sonra 16:00 17:00 saatleri arasında Seydişehir İlçesine intikal edecek, kız kardeşinin Hakkari İlinde ikamet etmesi ve cenazeye katılım sağlaması için ailece cenaze 10 Mayıs 2024 tarihinde Seydişehir Yeşil Fakih Camiinde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılınarak Seydişehir Kızılcalar Mezarlığında defnedilecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.