2 Nolu Sağlık Ocağı Eski Devlet Hastanesinde

Sağlık 30.11.2022 - 12:14, Güncelleme: 30.11.2022 - 14:40
 

2 Nolu Sağlık Ocağı Eski Devlet Hastanesinde

2 Nolu Dr. Halil Coşar Sağlığı Merkezi geçici olarak eski Devlet Hastanesine Taşındı

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan yeni 6 birimlik aile sağlığı merkezi ve 112 Acil İstasyonu yapılacak olan 2 Nolu Dr. Halil Coşar Sağlığı Merkezi, eski Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı. Yakın zamanda yer teslimi yapılacak olan yeni Sağlık Ocağı ve 112 Acil istasyonunun 300 iş günü içerisinde bitirileceği öğrenildi.  
2 Nolu Dr. Halil Coşar Sağlığı Merkezi geçici olarak eski Devlet Hastanesine Taşındı

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan yeni 6 birimlik aile sağlığı merkezi ve 112 Acil İstasyonu yapılacak olan 2 Nolu Dr. Halil Coşar Sağlığı Merkezi, eski Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı.

Yakın zamanda yer teslimi yapılacak olan yeni Sağlık Ocağı ve 112 Acil istasyonunun 300 iş günü içerisinde bitirileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.