30 Ağustos Zafer Bayramı Sümer Ezgü Konseri İle Coşku İçinde Kutlandı (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.08.2024 - 23:35, Güncelleme: 31.08.2024 - 12:29
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Sümer Ezgü Konseri İle Coşku İçinde Kutlandı (videolu)

30 Ağustos Zafer Bayramı Sümer Ezgü Konseri İle Çoşku İçinde Kutlandı

Seydişehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde belediye önünde gündüz saatlerinde çocuklara eğlence parkuru kurulurken akşam saatlerinde ise kaymakamlık meydanından kortej eşliğinde fener alayı yürüyüşü gerçekleşti. Daha sonra ise Seydişehir Musiki Derneği tarafından konser verildi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak slayt izletildi. Sümer Ezgü konserinde sanatçı kahramanlık türkülerine de yer verdi.   Konsere katılan binlerce kişi gönülleriyle eğlendi. Konserde Belediye Başkanı Ustaoğlu ve eşi Hatice Ustaoğlu  sanatçı Sümer Ezgü'nün şarkılarına halkla beraber eşlik etmesi ilgi çekti.
30 Ağustos Zafer Bayramı Sümer Ezgü Konseri İle Çoşku İçinde Kutlandı

Seydişehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde belediye önünde gündüz saatlerinde çocuklara eğlence parkuru kurulurken akşam saatlerinde ise kaymakamlık meydanından kortej eşliğinde fener alayı yürüyüşü gerçekleşti.

Daha sonra ise Seydişehir Musiki Derneği tarafından konser verildi.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak slayt izletildi.

Sümer Ezgü konserinde sanatçı kahramanlık türkülerine de yer verdi.  

Konsere katılan binlerce kişi gönülleriyle eğlendi.

Konserde Belediye Başkanı Ustaoğlu ve eşi Hatice Ustaoğlu  sanatçı Sümer Ezgü'nün şarkılarına halkla beraber eşlik etmesi ilgi çekti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.