60 EVLER STADYUMU YAKINDA AÇILACAK

Türkiye 09.10.2024 - 12:35, Güncelleme: 09.10.2024 - 12:35
 

60 EVLER STADYUMU YAKINDA AÇILACAK

Millet Bahçesi içerisinde bulunan 60 Evler Stadyumu, onarımı tamamlandıktan sonra amatör sporcuların hizmetine sunulacak.

İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından işletilecek olan ve onarımı süren 60 Evler Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Edinilen bilgiye göre onarımı tamamlandıktan sonra amatör futbol ve altyapı çalışmaları için kullanılacak olan 60 Evler Stadyumu’nun yakın zamanda hizmete gireceği öğrenildi. Seydişehir’in yeni bir yaşam alanı olan Millet Bahçesi’nin düğün ve toplantı salonu dışında bahçenin içinde bulunan stadyum ile bin kişilik okuma ve kafe salonunun açılması bekleniyordu. Stadyumun açılacak olmasından sonra gözler Millet Bahçesi’nin Küpe Camii tarafındaki alanda bulunan bin kişilik çok amaçlı salonun açılmasına çevrildi.
Millet Bahçesi içerisinde bulunan 60 Evler Stadyumu, onarımı tamamlandıktan sonra amatör sporcuların hizmetine sunulacak.

İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından işletilecek olan ve onarımı süren 60 Evler Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre onarımı tamamlandıktan sonra amatör futbol ve altyapı çalışmaları için kullanılacak olan 60 Evler Stadyumu’nun yakın zamanda hizmete gireceği öğrenildi.

Seydişehir’in yeni bir yaşam alanı olan Millet Bahçesi’nin düğün ve toplantı salonu dışında bahçenin içinde bulunan stadyum ile bin kişilik okuma ve kafe salonunun açılması bekleniyordu.

Stadyumun açılacak olmasından sonra gözler Millet Bahçesi’nin Küpe Camii tarafındaki alanda bulunan bin kişilik çok amaçlı salonun açılmasına çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.