9 YAŞINDAKİ SEDEF KİTABINI OKURLARLA BULUŞTURDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2018 - 11:59, Güncelleme: 24.02.2018 - 11:59
 

9 YAŞINDAKİ SEDEF KİTABINI OKURLARLA BULUŞTURDU

Seydişehir Özgüven Sistem Koleji 3/B sınıfında okuyan 9 yaşındaki Sedef Sena Arslan, Aile Katılım Projesi kapsamında kendi çıkardığı kitabı okurlarıyla buluşturdu.

‘Sedef Sena Masalları’ adlı kitabını bir ayda çıkardığını belirten sınıf öğretmeni Hürriyet Demiral, okulda başlattığı imza kampanyasıyla kitabını okurlarıyla buluşturduğunu kaydetti. Bu projeyle kendine olan güvenini arttırdığını dile getiren küçük yazar Sedef Sena Arslan: ‘’ 500 adet çıkardığım masal kitabımı arkadaşlarıma ve öğretmenlerime imzaladım. Kendi kitabımı yayınlamak mutlulukların en güzeli. Artık daha güzel hikâyeler yazmak için bugünden itibaren çalışmalara başlayacağım. Bana destek olan başta ailem olmak üzere canım öğretmenime ve okulumun bütün personeline teşekkür ederim’ ’dedi.
Seydişehir Özgüven Sistem Koleji 3/B sınıfında okuyan 9 yaşındaki Sedef Sena Arslan, Aile Katılım Projesi kapsamında kendi çıkardığı kitabı okurlarıyla buluşturdu.

‘Sedef Sena Masalları’ adlı kitabını bir ayda çıkardığını belirten sınıf öğretmeni Hürriyet Demiral, okulda başlattığı imza kampanyasıyla kitabını okurlarıyla buluşturduğunu kaydetti.

Bu projeyle kendine olan güvenini arttırdığını dile getiren küçük yazar Sedef Sena Arslan: ‘’ 500 adet çıkardığım masal kitabımı arkadaşlarıma ve öğretmenlerime imzaladım. Kendi kitabımı yayınlamak mutlulukların en güzeli. Artık daha güzel hikâyeler yazmak için bugünden itibaren çalışmalara başlayacağım. Bana destek olan başta ailem olmak üzere canım öğretmenime ve okulumun bütün personeline teşekkür ederim’ ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.