Aleyna Tilki memleketi Seydişehir’de verdiği konserde dinleyicilerini çoşturdu. (Videou)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.09.2024 - 23:34, Güncelleme: 01.09.2024 - 23:42
 

Aleyna Tilki memleketi Seydişehir’de verdiği konserde dinleyicilerini çoşturdu. (Videou)

Aleyna Tilki memleketi Seydişehir’de verdiği konserde dinleyicilerini çoşturdu.

30 Agustos Zafer Bayramı Münasebetiyle Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Zafer Bayramı Şenliklerinde sahne alan Aleyna Tilki dört ,beş yaşlarına kadar buradaki parklarda oynuyordum.Şimdi sizlerle konser vereceğiz.Bana çok şey kattınız. dedi Tilki şarkılarının yanı sıra pop müzik ,türkü ve yabancı müzik söylerken önümüzdeki ay ilk albümünü çıkaracağını belirtti. Aleyna Tilki bundan önce hep bir kaç şarkı çıkarmıştım şimdi önümüzdeki ay ilk kez albüm çıkarıyorum.Bu albüm içimden geldiği gibi olacak traj falan hiç önemli değil.Büyümekten çok korkuyordum şimdi büyüdüm. Diyerek Kırlar adını verdiği albümden bir şarkıyı dinleyicilerine okudu. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu Aleyna Tilkiye katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek taktim etti.
Aleyna Tilki memleketi Seydişehir’de verdiği konserde dinleyicilerini çoşturdu.

30 Agustos Zafer Bayramı Münasebetiyle Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Zafer Bayramı Şenliklerinde sahne alan Aleyna Tilki dört ,beş yaşlarına kadar buradaki parklarda oynuyordum.Şimdi sizlerle konser vereceğiz.Bana çok şey kattınız. dedi

Tilki şarkılarının yanı sıra pop müzik ,türkü ve yabancı müzik söylerken önümüzdeki ay ilk albümünü çıkaracağını belirtti.

Aleyna Tilki bundan önce hep bir kaç şarkı çıkarmıştım şimdi önümüzdeki ay ilk kez albüm çıkarıyorum.Bu albüm içimden geldiği gibi olacak traj falan hiç önemli değil.Büyümekten çok korkuyordum şimdi büyüdüm. Diyerek Kırlar adını verdiği albümden bir şarkıyı dinleyicilerine okudu.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu Aleyna Tilkiye katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.