Gökçük Barajında Doğal Alabalık Keyfi
Barajın üst kısmında ki orman alanının 300 bin metrekarelik kısmı piknik alanına dönüştürülmesi ile Seydişehir’in en gözde doğal parkı olan Gökçük Barajı’nda şimdi de Su Ürünleri Mühendisi Salih Kurt tarafından doğal alabalık yetiştirilmeye başlandı.
Havaların ısınması ile Gökçük Barajı’na piknik yapmak için giden aileler artık barajın doğal alabalığından alarak mangalda balık zevkini yaşıyor.
Baraj kenarlarına yaptıkları kara fırınla yöreye özgü alabalık ve mangalda alabalık pişirerek müşterilerine hizmet etmeyi de planlayan Su Ürünleri Mühendisi Salih Kurt ve ailesi Seydişehirlilerin güzel ve doğal ortamda balık keyfini yaşamaları için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
İçerisinde mescit ve tuvaleti bulunan izleme kulesi ile bir farkındalık sağlayan Şehit Muhsin Kiremitçi Mesire Alanı çevre yol düzenlemesi gibi eksiklikleri giderildiği zaman Konya’nın gözde mesire alanlarından birisi haline gelecek.