MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı çelenk koyma töreninde konuşma yapan Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, muhtarlık kurumunun Osmanlı döneminde başladığını ve demokrasinin en önemli ayaklarından biri olduğunu söyleyerek:

“Bu köklü kuruluş, günümüzde de önemli hizmetler ifa etmektedir. Bu görevlerin en başında devlet ile millet arasında köprü vazifesini görmektir. Seydişehir mahalle muhtarları olarak kurulan dernek çatısı altında, halkımıza en güzel hizmeti vermek için gece gündüz çalışmaktayız. Bizlere desteklerini esirgemeyen devlet erkânına teşekkürlerimi arz eder ve tüm muhtarlarımızın gününü kutlarım” dedi.

Muhtarlık Günü kutlamaları daha sonra Milli İrade Meydanı’nda bulunan Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği muhtarlık binasında dernek başkanı Mustafa Yılmaz’ın kutlamaları kabulü ile devam etti.

Haber: Arzu SAYLAM