Küpenin İncisi dergisinin galası gerçekleşti (videolu)

21 yıldır yayın hayatına kesintisiz devam eden bu kültür dergisinin etkinliğine Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, derginin yazar kadrosu ve bu kadroya katkı sağlayan akademisyenler, ilçenin önemli sanatçıları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Buluşma kapsamında ressam Fatma Kırdar ve hattat Mehmet Elbi’nin karma sergisi açılırken, Morton Müzik etkinliğe müzikal katkı sağladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını, derginin genel yayın yönetmeni Ali Saylam gerçekleştirdi. Dışarıdan katılan konuklar arasında Prof. Dr. Osman Tugay, Prof. Dr. Emin Şen, Prof. Dr. Abdullah Kalaycı, Doç. Dr. Arkeolog Ramazan Gündüz gibi isimler de yer aldı.

Ayrıca sanatçılardan karikatürist Ahmet Öztürklevent, heykeltıraş ve ressam Fatma Savaş, mimar Saliha Arslan, ünlü yemek yazarı Hülya Erol, seramik sanatçısı Ferda Uludağ, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi idarecileri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulu Müdürü gibi önemli isimler etkinliğe katıldı.

Kahvaltının ardından katılımcılar birbirleriyle tanışarak Seydişehir’in gelişimi ve daha ileriye taşınması adına fikir alışverişinde bulundular.