SEYDİBEY’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
7 Ocak’ta Konya Şeker Seydibey Tesisleri’nde bir depoda çıkan yangın paniğe neden olmuştu. Can ve mal kaybının yaşanmadığı yangın sonrası Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri ve Oda Başkanları Seydibey’e giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarete Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri’nin yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Esnaf Kefaret Odası Başkanı Durmuş Onar, Özçelik İş Sendika Başkanı Ferhat Çelikbaş, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Avcılar Kulübü Başkanı Soner Güler ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’da katıldı.
Ziyaret sırasında yangınla ilgili bilgi veren firma yetkilisi; “Yangın sadece bir depomuzda meydana geldi. İlk müdahaleyi kendi ekibimiz yaptı. Ekibimize katılan itfaiye ekipleri ile kısa sürede yangın kontrol edilerek başka tesislere sıçramasının önüne geçildi. Güçlü bir yangın müdahale donanımına sahibiz. Bu donanımda olmayan başka bir işletmede yaşansaydı muhtemelen bilanço ağır olurdu. Çok şükür can ve mal kaybı yaşamadık. İşletmemizde bir sıkıntı yok aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Allah hiçbir işletmeye böyle bir şey yaşatmasın. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.