kampüs

Bağarasındaki Ot Yangını Söndürüldü

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.06.2024 - 18:25, Güncelleme: 28.06.2024 - 18:25
 

Bağarasındaki Ot Yangını Söndürüldü

Seydişehir’de çıkan ot yangını itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

  İlçe İtfaiye Amirliği, sıcaklığın arttığını belirterek vatandaşların anız ve ot yangıları ile ilgili duyarlı olmasını istedi. Edinilen bilgiye göre Yenicami Mahallesinde Bağarası mevkiindeki otluk alanda henüz nedeni bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, çıkan yangını çevreye zarar vermeden kontrol altına aldı. Sıcaklıkların arttığını belirten Seydişehir İlçe İtfaiye Amirliği, bu tür ot ve anız yangınlarına karşı dikkatli olmalarını isteyerek, duman veya ateş belirtisi gören vatandaşlarımızın acilen ihbarda bulunmalarını rica etti.
Seydişehir’de çıkan ot yangını itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

 

İlçe İtfaiye Amirliği, sıcaklığın arttığını belirterek vatandaşların anız ve ot yangıları ile ilgili duyarlı olmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre Yenicami Mahallesinde Bağarası mevkiindeki otluk alanda henüz nedeni bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, çıkan yangını çevreye zarar vermeden kontrol altına aldı.

Sıcaklıkların arttığını belirten Seydişehir İlçe İtfaiye Amirliği, bu tür ot ve anız yangınlarına karşı dikkatli olmalarını isteyerek, duman veya ateş belirtisi gören vatandaşlarımızın acilen ihbarda bulunmalarını rica etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.