kampüs

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN MAHMUT ESAD SEYDİŞEHRİ PANELİNE DAVET

Türkiye 17.05.2024 - 14:55, Güncelleme: 17.05.2024 - 14:55
 

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN MAHMUT ESAD SEYDİŞEHRİ PANELİNE DAVET

Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Kaymakamlığı ve Seydişehir Tapu Kadastro Müdürlüğü işbirliğiyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 177. yılında panel düzenlenecek.

        Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Kuruluşunun 177. Yılında, Tapu ve Kadastro’nun kurucusu kabul edilen Seydişehirli Mahmud Esad Seydişehri’nin Hayatı, İlmi Kişiliği, Devlet Adamlığı ve Eserleri konulu panel düzenlenecek.   21 Mayıs Saat 15.00’da Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenecek olan, Moderatörlüğünü Tarihçi Yazar Ercan Arslan’ın yapacağı panele Yazar Dr. Bahaddin Karakuş, Şair ve Yazar Vural Kaya konuşmacı olarak katılacak.   Seydişehir Belediye Başkanı Belediye Hasan Ustaoğlu,  “Geride bıraktığı eserleriyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kurulmasında büyük emeği olan, Seydişehir’de birçok okula isminin verildiği değerli büyüğümüz devlet adamı Mahmud Esad Seydişehri, şehrimizin önemli bir değeridir. Mahmud Esad Efendi, yapmış olduğu çalışmalarla bugünkü Tapu ve Kadastro sisteminin temellerini atmış, onun hayata geçirdiği sistem hala günümüzde yaşamaktadır. Bu vesileyle bizler ise Mahmud Esad Efendinin isminin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla birbirinden değerli panelistlerin katılımıyla panel düzenliyoruz. Onun hayatının, ilmi kişiliğinin, devlet adamlığının ve eserlerinin ele alınacağı panelimize tüm hemşehrilerimiz davet ediyorum.   “Mahmud Esad Seydişehri” paneli 21 Mayıs Salı günü Saat: 15.00’da Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenecek.
Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Kaymakamlığı ve Seydişehir Tapu Kadastro Müdürlüğü işbirliğiyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 177. yılında panel düzenlenecek.

 

 

 

 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Kuruluşunun 177. Yılında, Tapu ve Kadastro’nun kurucusu kabul edilen Seydişehirli Mahmud Esad Seydişehri’nin Hayatı, İlmi Kişiliği, Devlet Adamlığı ve Eserleri konulu panel düzenlenecek.

 

21 Mayıs Saat 15.00’da Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenecek olan, Moderatörlüğünü Tarihçi Yazar Ercan Arslan’ın yapacağı panele Yazar Dr. Bahaddin Karakuş, Şair ve Yazar Vural Kaya konuşmacı olarak katılacak.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Belediye Hasan Ustaoğlu,  “Geride bıraktığı eserleriyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kurulmasında büyük emeği olan, Seydişehir’de birçok okula isminin verildiği değerli büyüğümüz devlet adamı Mahmud Esad Seydişehri, şehrimizin önemli bir değeridir. Mahmud Esad Efendi, yapmış olduğu çalışmalarla bugünkü Tapu ve Kadastro sisteminin temellerini atmış, onun hayata geçirdiği sistem hala günümüzde yaşamaktadır. Bu vesileyle bizler ise Mahmud Esad Efendinin isminin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla birbirinden değerli panelistlerin katılımıyla panel düzenliyoruz. Onun hayatının, ilmi kişiliğinin, devlet adamlığının ve eserlerinin ele alınacağı panelimize tüm hemşehrilerimiz davet ediyorum.

 

“Mahmud Esad Seydişehri” paneli 21 Mayıs Salı günü Saat: 15.00’da Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.