kampüs

Ersay Üner 19 Mayıs Kutlamalarında Konser Verdi (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.05.2024 - 23:23, Güncelleme: 20.05.2024 - 08:43
 

Ersay Üner 19 Mayıs Kutlamalarında Konser Verdi (videolu)

Konya’nın Seydişehir İlçesinde 19 Mayıs Kutlamaları çerçevesinde söz yazarı ve sanatçı Ersay Üner konser verdi.

Seydişehir Milli İrade Meydanında yerel sanatçı Abdullah Buğdaycı,Morton Müzik Grubu konseri sonrası sahneye çıkan Ersay Üner memleketi Seydişehir’de olmanın grurunu yaşadığını söyledi. Konserde açılış konuşması yapan Hasan Ustaoğlu bu gün Mustafa Kemal Atatürk ün yokluk içerisinde varlık mücadelesi yaptığı gündür, Mustafa Kemal Atatürk gençlere her daim güvenerek bu mutlu günü kendilerine bayram olarak hediye etmistir.Bu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramını kutlarım dedi Ersay Ünver memleketime hoş geldim diyerek sahneye çıktı. 15 yaşına kadar bu memleketin her köşesini gezdim.Çok anım var .Bu memleket bana çok şey kattı. Bu düğün salonunda az çalmadım dedi.Bu konserdeki söylediği tüm şarkıların kendisine ait olduğunu belirtti. Konser esnasında Ünver hemşehrimiz Aleyna Tilki'yide buraya getireceği sözünü verdi. Başkan Hasan Ustaoğlu ile Dursun Koçyiğit in söylediği Seydişehir havalarında  Ersay Ünver oynarken kendisini Kuğlu fotoğrafı hediye edildi.
Konya’nın Seydişehir İlçesinde 19 Mayıs Kutlamaları çerçevesinde söz yazarı ve sanatçı Ersay Üner konser verdi.


Seydişehir Milli İrade Meydanında yerel sanatçı Abdullah Buğdaycı,Morton Müzik Grubu konseri sonrası sahneye çıkan Ersay Üner memleketi Seydişehir’de olmanın grurunu yaşadığını söyledi.
Konserde açılış konuşması yapan Hasan Ustaoğlu bu gün Mustafa Kemal Atatürk ün yokluk içerisinde varlık mücadelesi yaptığı gündür, Mustafa Kemal Atatürk gençlere her daim güvenerek bu mutlu günü kendilerine bayram olarak hediye etmistir.Bu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramını kutlarım dedi
Ersay Ünver memleketime hoş geldim diyerek sahneye çıktı. 15 yaşına kadar bu memleketin her köşesini gezdim.Çok anım var .Bu memleket bana çok şey kattı. Bu düğün salonunda az çalmadım dedi.Bu konserdeki söylediği tüm şarkıların kendisine ait olduğunu belirtti.

Konser esnasında Ünver hemşehrimiz Aleyna Tilki'yide buraya getireceği sözünü verdi.

Başkan Hasan Ustaoğlu ile Dursun Koçyiğit in söylediği  Seydişehir havalarında  Ersay Ünver oynarken kendisini Kuğlu fotoğrafı hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.