Gazze’ye Seydişehir Hastanesi Kuruldu

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.06.2024 - 13:57, Güncelleme: 22.06.2024 - 17:31
 

Gazze’ye Seydişehir Hastanesi Kuruldu

Seydişehirliler adına İnsan Derneği tarafından Gazze’ye Seydişehir Hastanesi Kuruldu.

İlçe esnafı ve hayırseverler tarafından kurulan hastanenin gerekli acil ihtiyaç olan KBB Hastalıkları bölümü, Göz Hastalıkları bölümü, Kadın Doğum Hastalıkları bölümü, diğer klinik ihtiyaçları ve donanımı Seydişehirli hayırseverler tarafından karşılandığı için hastane yetkilileri hastanenin adını Seydişehir Hastanesi olarak belirledi. Ayrıca hastaneye ambulans alınması için İnsan Derneği önderliğinde Seydişehirli hayırseverler tarafından bağış kampanyası başlatıldı. Seydişehirli hayırseverler daha öncede Filistin kampı ve Mısır’a giderek, Gazzeli kardeşlerimizin acil ihtiyacı olan gıda, su, giyim, ilaç ve beslenme gibi eksiklerini giderilmesine katkı sağlamışlardı. İnsan derneği ve gönüllü Seydişehirli hayırseverler gazetemiz aracıyla bir çağrı da bulunarak, bizzat giderek:” Gazzeli kardeşlerimizin çok sıkıntılı hallerine şahit olduk. Katliamda yaşananlar bizi insanlığımızdan utandırıyor. Seydişehir olarak Gazze’ye yardımlarımızı sürdüreceğiz. İnşallah kurulan Seydişehir Hastanesi’ne yakın bir zamanda hayırseverlerin desteğiyle gerekli olan ambulansı da temin edeceğiz” Dediler. Bağış Yapmak isteyenler 05532552920 -05327438314 numaralı telefonlar ile irtibata geçilmesi istendi.  
Seydişehirliler adına İnsan Derneği tarafından Gazze’ye Seydişehir Hastanesi Kuruldu.

İlçe esnafı ve hayırseverler tarafından kurulan hastanenin gerekli acil ihtiyaç olan KBB Hastalıkları bölümü, Göz Hastalıkları bölümü, Kadın Doğum Hastalıkları bölümü, diğer klinik ihtiyaçları ve donanımı Seydişehirli hayırseverler tarafından karşılandığı için hastane yetkilileri hastanenin adını Seydişehir Hastanesi olarak belirledi.

Ayrıca hastaneye ambulans alınması için İnsan Derneği önderliğinde Seydişehirli hayırseverler tarafından bağış kampanyası başlatıldı.

Seydişehirli hayırseverler daha öncede Filistin kampı ve Mısır’a giderek, Gazzeli kardeşlerimizin acil ihtiyacı olan gıda, su, giyim, ilaç ve beslenme gibi eksiklerini giderilmesine katkı sağlamışlardı.

İnsan derneği ve gönüllü Seydişehirli hayırseverler gazetemiz aracıyla bir çağrı da bulunarak, bizzat giderek:” Gazzeli kardeşlerimizin çok sıkıntılı hallerine şahit olduk. Katliamda yaşananlar bizi insanlığımızdan utandırıyor. Seydişehir olarak Gazze’ye yardımlarımızı sürdüreceğiz. İnşallah kurulan Seydişehir Hastanesi’ne yakın bir zamanda hayırseverlerin desteğiyle gerekli olan ambulansı da temin edeceğiz” Dediler.

Bağış Yapmak isteyenler 05532552920 -05327438314 numaralı telefonlar ile irtibata geçilmesi istendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.