kampüs

İki Mahallenin Yıldızı Parlıyor…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.07.2023 - 17:51, Güncelleme: 12.07.2023 - 18:53
 

İki Mahallenin Yıldızı Parlıyor…

Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi’nin, yeni TMO Alım Merkezinin ve TOKİ Konutlarının bulunduğu Saadetler ve Bahçelievler Mahallesi ilçemizin yeni cazibe alanı oldu.

Şehrin dışında kalan Saadetler ve Bahçelievler’deki son yapılaşmalar ile arsa fiyatları metre kare bazında 1 yılda iki kat arttı. İlçemiz Saadetler ve Bahçelievler Mahallesi’nde evler ve arsalar raiş bedelin çok altında alıcı bulurken, mahalle sınırlarında T Tipi Cezaevi’nin olması ve yol üstünde termal Tesislerinin ve organize sanayinin bulunmasıyla değeri artan mahallenin geçtiğimiz yıl TOKİ inşaatını başlamasıyla emlak ve taşınma fiyatları %100’e varan artışlar oldu. Bu iki mahallenin güzergahında bulunan hızlı tren istasyonunun bulunması ve Seydişehir Belediye Termal alanına önümüzdeki yıllarda büyük yapılaşmasının olacağından ilerisi için Saadetler ve Bahçelievler’in önü açık olduğu, Seydişehir’in yıldızının parladığı semtlerden olacağı düşünülüyor. Seydişehir merkezinin nefes alması, trafiğin rahatlaması ve yeni cazibe yerlerinin oluşması için olumlu etkileyeceğinden daha önce Şehit Muhsin Kiremitçi, Bilge Kağan Caddesi ve Üniversite bölgesinden sonra Saadetler ve Bahçelievler Mahallesi’nin yeni cazibe merkezi olması şehircilik açısından büyük önem taşıyor. Haber: Arzu Saylam    
Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi’nin, yeni TMO Alım Merkezinin ve TOKİ Konutlarının bulunduğu Saadetler ve Bahçelievler Mahallesi ilçemizin yeni cazibe alanı oldu.

Şehrin dışında kalan Saadetler ve Bahçelievler’deki son yapılaşmalar ile arsa fiyatları metre kare bazında 1 yılda iki kat arttı.

İlçemiz Saadetler ve Bahçelievler Mahallesi’nde evler ve arsalar raiş bedelin çok altında alıcı bulurken, mahalle sınırlarında T Tipi Cezaevi’nin olması ve yol üstünde termal Tesislerinin ve organize sanayinin bulunmasıyla değeri artan mahallenin geçtiğimiz yıl TOKİ inşaatını başlamasıyla emlak ve taşınma fiyatları %100’e varan artışlar oldu.

Bu iki mahallenin güzergahında bulunan hızlı tren istasyonunun bulunması ve Seydişehir Belediye Termal alanına önümüzdeki yıllarda büyük yapılaşmasının olacağından ilerisi için Saadetler ve Bahçelievler’in önü açık olduğu, Seydişehir’in yıldızının parladığı semtlerden olacağı düşünülüyor.

Seydişehir merkezinin nefes alması, trafiğin rahatlaması ve yeni cazibe yerlerinin oluşması için olumlu etkileyeceğinden daha önce Şehit Muhsin Kiremitçi, Bilge Kağan Caddesi ve Üniversite bölgesinden sonra Saadetler ve Bahçelievler Mahallesi’nin yeni cazibe merkezi olması şehircilik açısından büyük önem taşıyor.

Haber: Arzu Saylam

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.