İlçemizde Bisiklet Festivali Büyük İlgi Gördü

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.08.2024 - 11:46, Güncelleme: 31.08.2024 - 12:24
 

İlçemizde Bisiklet Festivali Büyük İlgi Gördü

Bu yıl 3.sü düzenlenen geleneksel hale gelen Seydişehir Bisiklet Festivaline sporcuların büyük bir kısmı şehir dışından olmak üzere 125 bisiklet sever katıldı.

Kuğulu parkta kamp yapılarak başlayan festival 4 gün sürdü. Festivalin açılışını Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu yaptı. Bisiklet sporunu özendirmek ve Seydişehir’in doğa güzelliklerin tanıtımını sağlamak amacı ile yapılan bisiklet festivali ilk gün Gölyüzü, Susuz ve Çatmakaya etabı ile başladı. İlk Gün yapılan etaba Kaymakam Cevdet Bakkal ve İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. M. Yaşar’da katıldı. Seydişehir Belediyesinin düzenlediği, Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’nin katkı sağladığı festivalde çeşitli yarışlar ve eğlenceler düzenlendi. Gelenek haline gelen Seydişehir Bisiklet Festivalinin, bisiklet sporunu özendirme ve ilçe kültürüne büyük katkı sağlayan festivalin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarıyla birlikte yapılması etkinliğe ayrıcalık kattı. Festivalin ilk günkü etabı Gölyüzü, Susuz ve Çatmakaya oldu. İkincisi etab ise Taşağıl, Çatmakaya Yaylası ve Tınaztepe mevkiinden oluştu.    
Bu yıl 3.sü düzenlenen geleneksel hale gelen Seydişehir Bisiklet Festivaline sporcuların büyük bir kısmı şehir dışından olmak üzere 125 bisiklet sever katıldı.

Kuğulu parkta kamp yapılarak başlayan festival 4 gün sürdü. Festivalin açılışını Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu yaptı.

Bisiklet sporunu özendirmek ve Seydişehir’in doğa güzelliklerin tanıtımını sağlamak amacı ile yapılan bisiklet festivali ilk gün Gölyüzü, Susuz ve Çatmakaya etabı ile başladı. İlk Gün yapılan etaba Kaymakam Cevdet Bakkal ve İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. M. Yaşar’da katıldı.

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği, Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’nin katkı sağladığı festivalde çeşitli yarışlar ve eğlenceler düzenlendi.

Gelenek haline gelen Seydişehir Bisiklet Festivalinin, bisiklet sporunu özendirme ve ilçe kültürüne büyük katkı sağlayan festivalin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarıyla birlikte yapılması etkinliğe ayrıcalık kattı.

Festivalin ilk günkü etabı Gölyüzü, Susuz ve Çatmakaya oldu. İkincisi etab ise Taşağıl, Çatmakaya Yaylası ve Tınaztepe mevkiinden oluştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.