CHP İlçe teşkilatı Özgür Özel'i ziyaret etti

Türkiye 14.05.2024 - 23:07, Güncelleme: 15.05.2024 - 15:54
 

CHP İlçe teşkilatı Özgür Özel'i ziyaret etti

CHP İlçe teşkilatı Özgür Özel'i ziyaret etti.

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel, geçmiş dönem Hadim Belediye Başkanı Mürsel Ayrancı, Seydişehir ve Hadim İlçe CHP örgütleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili kareleri paylaşırken ilçe teşkilatlarına ve CHP Genel Başkanı  Özgür Özel’e heyeti kabul ettiği için teşekkür etti.    
CHP İlçe teşkilatı Özgür Özel'i ziyaret etti.

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel, geçmiş dönem Hadim Belediye Başkanı Mürsel Ayrancı, Seydişehir ve Hadim İlçe CHP örgütleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili kareleri paylaşırken ilçe teşkilatlarına ve CHP Genel Başkanı  Özgür Özel’e heyeti kabul ettiği için teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.