TRAFİK IŞIKLARINDA ESKİ DÜZENE GEÇİLDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.08.2024 - 13:29, Güncelleme: 21.08.2024 - 13:29
 

TRAFİK IŞIKLARINDA ESKİ DÜZENE GEÇİLDİ

UKAME kararıyla uzun süredir kullanılmayan trafik ışıkları geçtiğimiz günlerde yanmaya başlamıştı.

Daha sonra sadece eski hükümet binası kavşağında yanmaya başlayan trafik ışıkları, yine UKAME kararıyla eski düzene geçilerek kullanıma kapatıldı. Bu kararlara anlam veremeyen halkımız ise, alınan bu kararlarla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini istediler. Trafik ışıkları yanmaya başlayınca Seydişehir halkının bir kısmı bu duruma olumlu bakarken, bir kısmı da kırmızı ışıkta durulduğunda kavşaklarda uzun kuyruklar oluşması nedeniyle karşı çıkmışlardı. Bu tür kararların halkın görüşü alınarak verilmesi ve ilgili tüm kesimlerin görüşlerinin alınmasını isteyen halkımız, “İlçe merkezinde sorun olan trafik, bu tür tek yanlı alınan kararlarla daha da kronikleşiyor” diyerek tepki gösterdi.  
UKAME kararıyla uzun süredir kullanılmayan trafik ışıkları geçtiğimiz günlerde yanmaya başlamıştı.

Daha sonra sadece eski hükümet binası kavşağında yanmaya başlayan trafik ışıkları, yine UKAME kararıyla eski düzene geçilerek kullanıma kapatıldı.

Bu kararlara anlam veremeyen halkımız ise, alınan bu kararlarla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini istediler.

Trafik ışıkları yanmaya başlayınca Seydişehir halkının bir kısmı bu duruma olumlu bakarken, bir kısmı da kırmızı ışıkta durulduğunda kavşaklarda uzun kuyruklar oluşması nedeniyle karşı çıkmışlardı.

Bu tür kararların halkın görüşü alınarak verilmesi ve ilgili tüm kesimlerin görüşlerinin alınmasını isteyen halkımız, “İlçe merkezinde sorun olan trafik, bu tür tek yanlı alınan kararlarla daha da kronikleşiyor” diyerek tepki gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.