HALI SAHA DOSTLUK TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye 13.09.2024 - 15:59, Güncelleme: 14.09.2024 - 16:10
 

HALI SAHA DOSTLUK TURNUVASI SONA ERDİ

İlçemizde yapılan Halı Saha Dostluk Turnuvası, final maçı ve madalya takdim töreniyle sona erdi.

Şarlak Kapalı Hala Saha’da düzenlenen dostluk turnuvasına kurumlar, esnaflar ve mahallelerden 20 takım katıldı. 1 buçuk ay süren turnuva sonunda finale kalan Irmaklı Gençlik, Aile ve Sosyalleşme Merkezi takımını 3-1 yenerek kupayı kaldıran takım oldu. Kupa törenine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve sporseverler katıldı.
İlçemizde yapılan Halı Saha Dostluk Turnuvası, final maçı ve madalya takdim töreniyle sona erdi.

Şarlak Kapalı Hala Saha’da düzenlenen dostluk turnuvasına kurumlar, esnaflar ve mahallelerden 20 takım katıldı.

1 buçuk ay süren turnuva sonunda finale kalan Irmaklı Gençlik, Aile ve Sosyalleşme Merkezi takımını 3-1 yenerek kupayı kaldıran takım oldu.

Kupa törenine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve sporseverler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.