DERNEKTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Türkiye 20.09.2024 - 14:50, Güncelleme: 20.09.2024 - 14:50
 

DERNEKTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Boyalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, köyde bulunan sağlık ocağını yeniledi.

Boyalı köyünde donanım eksikliği bulunan sağlık ocağının iç bölümün eşyaları, muhtarlık ve Boyalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin çabaları ile yeniden donatıldı. Muhtar Önder Koca ve Dernek Başkanı Mehmet Keçe’nin çabalarıyla ve hayırsever köylü vatandaşların yardımıyla sağlık ocağının içerisine boya yapıldı, tabanları ve eskiyen eşyaları değiştirildi. Sağlık ocağının yeni yüzüne kavuşmasına Seydişehir Belediyesi de katkı sağladı. Boyalı Köyü Sağlık Ocağı’nı ziyaret eden Seydişehir Devlet Hastanesi Dernek Başkanı Emine Arslan ve yönetim kurulu üyelerinden Hayriye Koyuncu, “Bu tür hizmetlerin her zaman devletten beklenmemesi gerekir. Yapılan bu hizmeti takdirle karşılıyoruz” dediler.
Boyalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, köyde bulunan sağlık ocağını yeniledi.

Boyalı köyünde donanım eksikliği bulunan sağlık ocağının iç bölümün eşyaları, muhtarlık ve Boyalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin çabaları ile yeniden donatıldı.

Muhtar Önder Koca ve Dernek Başkanı Mehmet Keçe’nin çabalarıyla ve hayırsever köylü vatandaşların yardımıyla sağlık ocağının içerisine boya yapıldı, tabanları ve eskiyen eşyaları değiştirildi.

Sağlık ocağının yeni yüzüne kavuşmasına Seydişehir Belediyesi de katkı sağladı.

Boyalı Köyü Sağlık Ocağı’nı ziyaret eden Seydişehir Devlet Hastanesi Dernek Başkanı Emine Arslan ve yönetim kurulu üyelerinden Hayriye Koyuncu, “Bu tür hizmetlerin her zaman devletten beklenmemesi gerekir. Yapılan bu hizmeti takdirle karşılıyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.