DEVLET HASTANESİ’NE BAŞHEKİM YARDIMCISI ATANDI

Türkiye 25.09.2024 - 16:39, Güncelleme: 25.09.2024 - 16:39
 

DEVLET HASTANESİ’NE BAŞHEKİM YARDIMCISI ATANDI

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde Uzm. Dr. Sinan Akbulut başhekim yardımcısı olarak göreve başladı.

Tatvan Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Sinan Akbulut, Seydişehir Devlet Hastanesi’nde boş bulunan Başhekim Yardımcılığı görevine getirildi. Beyşehir doğumlu olan Uzm. Dr. Sinan Akbulut eğitimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde tamamladıktan sonra sırasıyla Isparta Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi Acil Servis Pratisyen Hekimliği, Kayseri Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniğinde Asistan Hekimlik, Şırnak Sosyalleştirme Bölgesi’nde görev yaptıktan sonra Tatvan Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Uzmanı olarak çalıştığı esnada Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atandı.
Seydişehir Devlet Hastanesi’nde Uzm. Dr. Sinan Akbulut başhekim yardımcısı olarak göreve başladı.

Tatvan Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Sinan Akbulut, Seydişehir Devlet Hastanesi’nde boş bulunan Başhekim Yardımcılığı görevine getirildi.

Beyşehir doğumlu olan Uzm. Dr. Sinan Akbulut eğitimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde tamamladıktan sonra sırasıyla Isparta Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi Acil Servis Pratisyen Hekimliği, Kayseri Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniğinde Asistan Hekimlik, Şırnak Sosyalleştirme Bölgesi’nde görev yaptıktan sonra Tatvan Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Uzmanı olarak çalıştığı esnada Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.