Seydişehir'de Özşen Mimarlık Ofisi Açıldı

Türkiye 03.10.2024 - 13:31, Güncelleme: 03.10.2024 - 13:31
 

Seydişehir'de Özşen Mimarlık Ofisi Açıldı

Seydişehir'de Özşen Mimarlık Ofisi Açıldı

  Mimar Ömer Faruk Şen tarafından Seydişehir'de Necati Kalaycıoğlu Caddesi No.48'de açılan Özşen Mimarlık Ofisi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla hizmete girdi. Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İlçe Müftüsü Adem Bebek, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Okunan  Kuranı kerimin ardından İlçe Müftüsü  Adem Bebek tarafından  yapılan  dua ile  açılan Büro Seydişehirde  hizmet  verecek
Seydişehir'de Özşen Mimarlık Ofisi Açıldı

 

Mimar Ömer Faruk Şen tarafından Seydişehir'de Necati Kalaycıoğlu Caddesi No.48'de açılan Özşen Mimarlık Ofisi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla hizmete girdi. Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İlçe Müftüsü Adem Bebek, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Okunan  Kuranı kerimin ardından İlçe Müftüsü  Adem Bebek tarafından  yapılan  dua ile  açılan Büro Seydişehirde  hizmet  verecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.