Onları Ölüm Bile Ayıramadı!!!

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.10.2024 - 17:34, Güncelleme: 04.10.2024 - 17:34
 

Onları Ölüm Bile Ayıramadı!!!

Aynı binada altlı üstlü oturan ve her gün birlikte olan enişte kayın Hasan İbil- Emin Erdem’in bir gün ara ile vefat etmeleri sevenlerini dostlarını üzdü.

Hüdaverdi Camii yakınında 2 Katlı binada oturan Hasan İbil Çarşamba günü vefat etmişti. Bir gün sonra ise Hasan İbil’in kayını Emin Erdem’in vefat etmesi, sevenleri tarafından :” Yıllardır devam eden dostluklarını ölüm bile ayıramadı”  yorumunu yapmalarını neden oldu. Yakınları altlı üstlü oturan merhum hasan İbili ve Emin Erdem’in :”Akrabalığının ötesinde iyi bir dost idiler. Her gün birlikteydiler. Bu birliklerini ölüm bile ayıramadı” dediler. Toroslar Gazetesi olarak 3 Ekim Perşembe günü cenazesi defnedilen Hasan İbil, 4 Ekim Cuma günü (bugün) Alaylar Caminde Cuma namazından sonra Akyol Mezarlığına defnedilen Emin Erdem’e Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Aynı binada altlı üstlü oturan ve her gün birlikte olan enişte kayın Hasan İbil- Emin Erdem’in bir gün ara ile vefat etmeleri sevenlerini dostlarını üzdü.

Hüdaverdi Camii yakınında 2 Katlı binada oturan Hasan İbil Çarşamba günü vefat etmişti. Bir gün sonra ise Hasan İbil’in kayını Emin Erdem’in vefat etmesi, sevenleri tarafından :” Yıllardır devam eden dostluklarını ölüm bile ayıramadı”  yorumunu yapmalarını neden oldu.

Yakınları altlı üstlü oturan merhum hasan İbili ve Emin Erdem’in :”Akrabalığının ötesinde iyi bir dost idiler. Her gün birlikteydiler. Bu birliklerini ölüm bile ayıramadı” dediler.

Toroslar Gazetesi olarak 3 Ekim Perşembe günü cenazesi defnedilen Hasan İbil, 4 Ekim Cuma günü (bugün) Alaylar Caminde Cuma namazından sonra Akyol Mezarlığına defnedilen Emin Erdem’e Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.