TABİAT ANA GRUBU’NDAN TEMİZ ÇEVRE TEMİZ TOPLUM…

Türkiye 18.10.2024 - 17:22, Güncelleme: 18.10.2024 - 17:26
 

TABİAT ANA GRUBU’NDAN TEMİZ ÇEVRE TEMİZ TOPLUM…

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu’nun Seydişehir ayağı kapsamında “Temiz Çevre Temiz Toplum” etkinliği düzenlendi.

Seyyid Harun Veli Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası başlayan etkinliğe Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Güler ve partili gönüllüler katıldı. CHP genel merkezinin aldığı karar neticesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu kapsamında proje başkanlığını Av. Hikmet Balcı’nın yaptığı Tabiat Ana grubunun “Temiz Çevre Temiz Toplum” etkinliğinin başlamasından önce İlçe Başkanı Orhan Özel, etkinlik hakkında şu bilgileri verdi; “Parti genel merkezimizin geçtiğimiz haftalarda başlattığı Parti Okulu çalışmaları kapsamında Seydişehir’de de üç proje uygulanacak. Bunlardan biri köy okullarını boyama, ikincisi durumu olmayan öğrenciler için kırtasiye desteği, üçüncüsü ise şu anda yapacağımız Temiz Çevre Temiz Toplum projesi. Bu projenin başkanlığını Av. Hikmet Balcı arkadaşımız yürütüyor. Gördüğünüz gibi gönüllü arkadaşlarımızla beraber Seyyid Harun Veli Camii bölgesinin başta sigara izmaritleri olmak üzere tüp çöplerini toplayacağız” dedi. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ise, “Belediye olarak çevre temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu etkinliğe ben de bizzat katılarak çevre temizliğine verdiğimiz önemi göstermek istedim. Bu tür çevre etkinliklerine belediye olarak tüm desteklerimizi sağlayacağız” dedi. Başkan konuşmasının sonunda çevreyi kirletenleri affetmeyeceğini de belirterek “Şimdi tüm vatandaşları çevreyi kirletmemeleri için uyarıyoruz. İleri ki aşamalarda güzel şehrimizi kirletenlere ceza-i müeyyide uygulamaya başlayacağız” dedi. Daha sonra etkinliğe katılanların çöp torbaları ile Seyyid Harun Veli Camii bölgesine dağılarak yaptığı çevre temizliği sonrası etkinlik sona erdi. Haber: Ali SAYLAM
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu’nun Seydişehir ayağı kapsamında “Temiz Çevre Temiz Toplum” etkinliği düzenlendi.

Seyyid Harun Veli Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası başlayan etkinliğe Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Güler ve partili gönüllüler katıldı.

CHP genel merkezinin aldığı karar neticesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu kapsamında proje başkanlığını Av. Hikmet Balcı’nın yaptığı Tabiat Ana grubunun “Temiz Çevre Temiz Toplum” etkinliğinin başlamasından önce İlçe Başkanı Orhan Özel, etkinlik hakkında şu bilgileri verdi;
“Parti genel merkezimizin geçtiğimiz haftalarda başlattığı Parti Okulu çalışmaları kapsamında Seydişehir’de de üç proje uygulanacak. Bunlardan biri köy okullarını boyama, ikincisi durumu olmayan öğrenciler için kırtasiye desteği, üçüncüsü ise şu anda yapacağımız Temiz Çevre Temiz Toplum projesi. Bu projenin başkanlığını Av. Hikmet Balcı arkadaşımız yürütüyor. Gördüğünüz gibi gönüllü arkadaşlarımızla beraber Seyyid Harun Veli Camii bölgesinin başta sigara izmaritleri olmak üzere tüp çöplerini toplayacağız” dedi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ise, “Belediye olarak çevre temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu etkinliğe ben de bizzat katılarak çevre temizliğine verdiğimiz önemi göstermek istedim. Bu tür çevre etkinliklerine belediye olarak tüm desteklerimizi sağlayacağız” dedi.

Başkan konuşmasının sonunda çevreyi kirletenleri affetmeyeceğini de belirterek “Şimdi tüm vatandaşları çevreyi kirletmemeleri için uyarıyoruz. İleri ki aşamalarda güzel şehrimizi kirletenlere ceza-i müeyyide uygulamaya başlayacağız” dedi.

Daha sonra etkinliğe katılanların çöp torbaları ile Seyyid Harun Veli Camii bölgesine dağılarak yaptığı çevre temizliği sonrası etkinlik sona erdi.

Haber: Ali SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.