KARAYOLLARINA BAĞLI ÜNİVERSİTE YOLU ÖĞRENCİLER İÇİN RİSK TAŞIYOR

Türkiye 18.09.2024 - 16:00, Güncelleme: 18.09.2024 - 16:00
 

KARAYOLLARINA BAĞLI ÜNİVERSİTE YOLU ÖĞRENCİLER İÇİN RİSK TAŞIYOR

Üniversite ve hastane bölgesi olması nedeniyle yoğun kullanılan yol tehlike saçmaya devam ediyor…

Hastanenin önünde bulunan yolda eğitim öğretim yılının da başlaması ile hem yaya hem araç trafiği son derece artmış durumda. Araçların hızlı kullanıldığı yolda herhangi bir trafik önlemi olmaması ise kaza yaşanması anlamında oldukça tehlike teşkil ediyor. Mühendislik fakültesi dekanlığı ile meslek yüksekokulu müdürlükleri yola hız engelleri ve kasis yapılması için defalarca taleplerde bulundu. Ancak burada bulunan yol karayollarına bağlı olduğu için belediye bir müdahalede bulunamazken, karayolları ise henüz herhangi bir uygulamada bulunmadı. Özellikle öğrencilerinin güvenliği için endişe duyan eğitimciler bu yola güvenlik önlemlerinin alınması için karayollarının harekete geçmesini ya da yetkiyi belediyeye devrederek işi onlara bırakmalarını bekliyor.
Üniversite ve hastane bölgesi olması nedeniyle yoğun kullanılan yol tehlike saçmaya devam ediyor…

Hastanenin önünde bulunan yolda eğitim öğretim yılının da başlaması ile hem yaya hem araç trafiği son derece artmış durumda. Araçların hızlı kullanıldığı yolda herhangi bir trafik önlemi olmaması ise kaza yaşanması anlamında oldukça tehlike teşkil ediyor.

Mühendislik fakültesi dekanlığı ile meslek yüksekokulu müdürlükleri yola hız engelleri ve kasis yapılması için defalarca taleplerde bulundu. Ancak burada bulunan yol karayollarına bağlı olduğu için belediye bir müdahalede bulunamazken, karayolları ise henüz herhangi bir uygulamada bulunmadı.

Özellikle öğrencilerinin güvenliği için endişe duyan eğitimciler bu yola güvenlik önlemlerinin alınması için karayollarının harekete geçmesini ya da yetkiyi belediyeye devrederek işi onlara bırakmalarını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.