KAVAK’TA YİNE EV SOYDULAR…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2018 - 09:56, Güncelleme: 13.07.2018 - 09:56
 

KAVAK’TA YİNE EV SOYDULAR…

Seydişehir’in Kavak Mahallesinde yine bir evi soydular.

         Geçtiğimiz günlerde kavakta ev soygunlarının olması, mahalle halkını tedirgin etmişti. Gece geç saatlerde evde olmayan vatandaşların evlerine kirip  esrarengiz soygunlar yaşanmıştı. Bu sefer hırsızlar Perşembe gününü seçerek pazara giden bir ailenin öğleyin 14:30 sıralarında evine girerek  soydular.       Edinilen bilgiye göre, H.B. ailesiyle birlikte  pazara gittikten sonra evine giren hırsızlar evde bulunan altın para  ve değerli eşyaları çaldıkları öğrenildi. Jandarmanın olay yerindeki incelemelerinden sonra kamera kayıtlarının incelenmesinden yola çıkılarak, mühtemelen hırsızların sahte plakalı bir araçla dışardan geldikleri öğrenildi.       Olayla ilgili jandarma takibatını sürdürüyor.
Seydişehir’in Kavak Mahallesinde yine bir evi soydular.

         Geçtiğimiz günlerde kavakta ev soygunlarının olması, mahalle halkını tedirgin etmişti. Gece geç saatlerde evde olmayan vatandaşların evlerine kirip  esrarengiz soygunlar yaşanmıştı. Bu sefer hırsızlar Perşembe gününü seçerek pazara giden bir ailenin öğleyin 14:30 sıralarında evine girerek  soydular.

      Edinilen bilgiye göre, H.B. ailesiyle birlikte  pazara gittikten sonra evine giren hırsızlar evde bulunan altın para  ve değerli eşyaları çaldıkları öğrenildi. Jandarmanın olay yerindeki incelemelerinden sonra kamera kayıtlarının incelenmesinden yola çıkılarak, mühtemelen hırsızların sahte plakalı bir araçla dışardan geldikleri öğrenildi.

      Olayla ilgili jandarma takibatını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.