KENT KONSEYİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Türkiye 09.08.2024 - 14:21, Güncelleme: 09.08.2024 - 14:21
 

KENT KONSEYİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Seydişehir Kent Konseyi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz ay Başkanı ve Yürütme Kurulunu belirleyen Kent Konseyi, yaptığı toplantı ile Genel Sekreter,  Gençlik ve Kadın Komisyonlarını belirlerdi. Adile Baysal Kültür Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda yapılan seçimde oy birliği ile Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Burcu Bihter Göç getirildi.  Kadın ve Gençlik Komisyonu’na ise konsey üyelerinden görevlendirilme yapılan toplantıda Seydişehir Seydişehir’in güncel sorunları dile getirilirken fikir alış verişinde bulunuldu.  Organizasyon şemasının da görüşüldüğü toplantı dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.
Seydişehir Kent Konseyi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz ay Başkanı ve Yürütme Kurulunu belirleyen Kent Konseyi, yaptığı toplantı ile Genel Sekreter,  Gençlik ve Kadın Komisyonlarını belirlerdi.

Adile Baysal Kültür Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda yapılan seçimde oy birliği ile Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Burcu Bihter Göç getirildi.

 Kadın ve Gençlik Komisyonu’na ise konsey üyelerinden görevlendirilme yapılan toplantıda Seydişehir Seydişehir’in güncel sorunları dile getirilirken fikir alış verişinde bulunuldu. 

Organizasyon şemasının da görüşüldüğü toplantı dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.