Muaythai Süper lig 1 ayak müsabakalarının basın toplantısı yapıldı. (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.07.2024 - 20:24, Güncelleme: 19.07.2024 - 20:34
 

Muaythai Süper lig 1 ayak müsabakalarının basın toplantısı yapıldı. (videolu)

Kuğlu Anfide gerçekleşen toplantıya Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal,Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu , Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay katıldı.

    Toplantıda Türkiye’nin dört bir tarafından müsabakaya katılacak olan sporcular tanıtıldı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu yaptığı açıklamada gençlerimiz bizim için çok önemli , sporun olduğu yerde sevgi vardır ,kardeşlik vardır. Böyle bir organizasyon Seydişehir’de olduğu için çok mutluyuz. Seydişehir Belediye Sporunda 19 Muaythai sporcusu var. Çok başarılı bir şekilde bu sporu icra ediyorlar. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum dedi. Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay”Bu organizasyonda bizlere desten veren Seydişehir Belediyesine teşekkür eder tüm sporcularımıza başarılar dilerim”dedi Program sonunda Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Kaymakam Cevdet Bakkal boks eldivenleri giyinerek hatıra fotoğrafı çekindiler.
Kuğlu Anfide gerçekleşen toplantıya Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal,Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu , Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay katıldı.

 

 

Toplantıda Türkiye’nin dört bir tarafından müsabakaya katılacak olan sporcular tanıtıldı.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu yaptığı açıklamada gençlerimiz bizim için çok önemli , sporun olduğu yerde sevgi vardır ,kardeşlik vardır. Böyle bir organizasyon Seydişehir’de olduğu için çok mutluyuz. Seydişehir Belediye Sporunda 19 Muaythai sporcusu var. Çok başarılı bir şekilde bu sporu icra ediyorlar. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.

Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay”Bu organizasyonda bizlere desten veren Seydişehir Belediyesine teşekkür eder tüm sporcularımıza başarılar dilerim”dedi

Program sonunda Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Kaymakam Cevdet Bakkal boks eldivenleri giyinerek hatıra fotoğrafı çekindiler.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.