OĞUZHAN KOÇ SEYDİŞEHİR’DE SAHNE ALDI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.09.2024 - 14:36, Güncelleme: 01.09.2024 - 23:43
 

OĞUZHAN KOÇ SEYDİŞEHİR’DE SAHNE ALDI

OĞUZHAN KOÇ SEYDİŞEHİR’DE SAHNE ALDI

Seydişehir Belediyesinin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının üçüncü gününde Oğuzhan Koç sahne aldı. Ünlü sanatçıları ağırlayan Seydişehir Belediyesi, vatandaşlara unutulmaz bir 30 Ağustos Zafer Bayramı yaşatmaya devam ediyor. Belediye Meydanında sahne alan Oğuzhan Koç, binlerce vatandaşa unutulmaz bir akşam yaşatarak en sevilen şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran davetlilere hoşgeldiniz diyerek bir selamlama konuşması gerçekleştiren Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tıpkı eski günlerdeki gibi 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın sevincini yaşadıklarını kaydederek sanatçı Oğuzhan Koç’a teşekkür etti. Sevilen şarkılarını meydanı dolduran binlerce kişiyle birlikte seslendiren Oğuzhan Koç, 2010 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar’da sahnelenen bir parodi için bestelediği “Domuz Gribi” şarkısını da yoğun istek üzerine seslendirdi. Ünlü sanatçı repertuvarında sevilen türkülere de yer verirken hareketli parçalarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Seydişehir Belediyesinin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarının 4. gününde çocuklar için etkinliklerinin ardından festivalin düzenlenmesine katkı sağlayan sponsor firmalara teşekkür plaketi takdim edilecek ve ardından Aleyna Tilki sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek.
OĞUZHAN KOÇ SEYDİŞEHİR’DE SAHNE ALDI

Seydişehir Belediyesinin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının üçüncü gününde Oğuzhan Koç sahne aldı.

Ünlü sanatçıları ağırlayan Seydişehir Belediyesi, vatandaşlara unutulmaz bir 30 Ağustos Zafer Bayramı yaşatmaya devam ediyor. Belediye Meydanında sahne alan Oğuzhan Koç, binlerce vatandaşa unutulmaz bir akşam yaşatarak en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Alanı dolduran davetlilere hoşgeldiniz diyerek bir selamlama konuşması gerçekleştiren Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tıpkı eski günlerdeki gibi 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın sevincini yaşadıklarını kaydederek sanatçı Oğuzhan Koç’a teşekkür etti.

Sevilen şarkılarını meydanı dolduran binlerce kişiyle birlikte seslendiren Oğuzhan Koç, 2010 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar’da sahnelenen bir parodi için bestelediği “Domuz Gribi” şarkısını da yoğun istek üzerine seslendirdi. Ünlü sanatçı repertuvarında sevilen türkülere de yer verirken hareketli parçalarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Seydişehir Belediyesinin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarının 4. gününde çocuklar için etkinliklerinin ardından festivalin düzenlenmesine katkı sağlayan sponsor firmalara teşekkür plaketi takdim edilecek ve ardından Aleyna Tilki sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.