Ortakaraören Mahallesinde çıkan kavgada 6 kişi yaralandı

Türkiye 18.06.2024 - 17:04, Güncelleme: 18.06.2024 - 17:26
 

Ortakaraören Mahallesinde çıkan kavgada 6 kişi yaralandı

Ortakaraören Mahallesi Han önünde çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Dün akşam iki grup arasında çıkan gece geç saatlere kadar devam eden kavgada; silahların kullanıldığı ve 5 kişinin silahtan çıkan saçmalardan 1 kişinin ise meydana gelen arbededen dolayı yaralandığı öğrenildi. Olay, daha önce husumetli olan iki kişinin karşılaşmasıyla ve olaya husumetlilerinin de dahil olmasıyla büyüdü. İl Jandarma ekiplerinin müdahale ettiği kavgada yaralanan 6 kişi Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olaylı gecenin ardından bugün Ortakaraören Mahallesinin sakinleştiği olumsuz duruma karşı Jandarma ekiplerinin olay yerinde bulunduğu edinilen bilgiler arasında.  
Ortakaraören Mahallesi Han önünde çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Dün akşam iki grup arasında çıkan gece geç saatlere kadar devam eden kavgada; silahların kullanıldığı ve 5 kişinin silahtan çıkan saçmalardan 1 kişinin ise meydana gelen arbededen dolayı yaralandığı öğrenildi.

Olay, daha önce husumetli olan iki kişinin karşılaşmasıyla ve olaya husumetlilerinin de dahil olmasıyla büyüdü. İl Jandarma ekiplerinin müdahale ettiği kavgada yaralanan 6 kişi Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olaylı gecenin ardından bugün Ortakaraören Mahallesinin sakinleştiği olumsuz duruma karşı Jandarma ekiplerinin olay yerinde bulunduğu edinilen bilgiler arasında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.