Prof.Dr. Özdağ Seydişehir’e geliyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2018 - 12:56, Güncelleme: 22.12.2018 - 12:56
 

Prof.Dr. Özdağ Seydişehir’e geliyor

İyi Parti Genel Başkan yardımcısı Prof.Dr Ümit Özdağ aday tanıtım toplantısına katılmak üzere İlçemize geliyor.

İyi  Parti  Seydişehir  Belediye  Başkan  adayı  Muammer  Urhan’la  Seydişehir Belediye  başkanlığına  soyunan İYİ parti’nin 6  Ocak Pazar günü Belediye  düğün salonunda gerçekleştireceği  aday  toplantısına İyi parti  genel  başkan yardımcısı Prof.Dr.Ümit  Özdağ’ın katılacağı  öğrenildi. İyi  partiden  yapılan açıklamaya  göre belediye  başkanlığı seçimlerine kazanmak  için girdiklerini ,adaylarının ise deneyimli bir aday olduğu belirtilerek;’’Seydişehir  Belediye başkanlığı yarışında  bizde varız.6 Ocak  Pazar  günü tüm  halkımızı aday  tanıtım  programına  davet ediyoruz.’denildi.
İyi Parti Genel Başkan yardımcısı Prof.Dr Ümit Özdağ aday tanıtım toplantısına katılmak üzere İlçemize geliyor.

İyi  Parti  Seydişehir  Belediye  Başkan  adayı  Muammer  Urhan’la  Seydişehir Belediye  başkanlığına  soyunan İYİ parti’nin 6  Ocak Pazar günü Belediye  düğün salonunda gerçekleştireceği  aday  toplantısına İyi parti  genel  başkan yardımcısı Prof.Dr.Ümit  Özdağ’ın katılacağı  öğrenildi.

İyi  partiden  yapılan açıklamaya  göre belediye  başkanlığı seçimlerine kazanmak  için girdiklerini ,adaylarının ise deneyimli bir aday olduğu belirtilerek;’’Seydişehir  Belediye başkanlığı yarışında  bizde varız.6 Ocak  Pazar  günü tüm  halkımızı aday  tanıtım  programına  davet ediyoruz.’denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.