Sağlık Haftası nedeni ile ressam Fatma Kırdar resim sergisi düzenledi.

Türkiye 17.05.2024 - 11:16, Güncelleme: 17.05.2024 - 11:45
 

Sağlık Haftası nedeni ile ressam Fatma Kırdar resim sergisi düzenledi.

Sağlık Haftası nedeni ile ressam Fatma Kırdar resim sergisi düzenledi.

  Sağlık haftası etkinlikleri kapsamında Seydişehir Devlet Hastanesinde yağlı boya tablo resim sergisi açıldı. Ressam Fatma Kırdar tarafından hazırlanan yağlı boya tablolar düzenlenen törenle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Kendi evinde bulunan atölyesinde çalışmalarına devam ettiği kaydeden Ressam Fatma Kırdar,” resim yapmak benim için çok önemli ilk günkü heyecanımla çalışmalarıma devam ediyorum. Seydişehir’in geçmiş tarihini canlı tutmaya ve gelecek nesillere aktarmaya çalışıyorum. Sergimin burada açılması beni çok mutlu etti. Başhekimimiz Havva Turaç Cingöz nezdinde sergimin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Açılan serginin sağlık haftası etkinliklerine görsel bir anlam kattığını kaydeden Başhekim Havva Turaç Cingöz,” Ressam Fatma hanıma büyük emek ve gayretle yapmış olduğu görsel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık haftasını etkinliklerimize anlam katmıştır. Kendisi Seydişehir için büyük bir kazanımdır” ifadelerini kullandı. Sergi açılışına, Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Başhekim Havva Turaç Cingöz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri ve ile çok sayıda davetli katıldı. Başhekimlik holünde açılan resim sergisinin 2 gün süreyle açık kalacağı öğrenildi.
Sağlık Haftası nedeni ile ressam Fatma Kırdar resim sergisi düzenledi.

 

Sağlık haftası etkinlikleri kapsamında Seydişehir Devlet Hastanesinde yağlı boya tablo resim sergisi açıldı.

Ressam Fatma Kırdar tarafından hazırlanan yağlı boya tablolar düzenlenen törenle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Kendi evinde bulunan atölyesinde çalışmalarına devam ettiği kaydeden Ressam Fatma Kırdar,” resim yapmak benim için çok önemli ilk günkü heyecanımla çalışmalarıma devam ediyorum. Seydişehir’in geçmiş tarihini canlı tutmaya ve gelecek nesillere aktarmaya çalışıyorum. Sergimin burada açılması beni çok mutlu etti. Başhekimimiz Havva Turaç Cingöz nezdinde sergimin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Açılan serginin sağlık haftası etkinliklerine görsel bir anlam kattığını kaydeden Başhekim Havva Turaç Cingöz,” Ressam Fatma hanıma büyük emek ve gayretle yapmış olduğu görsel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık haftasını etkinliklerimize anlam katmıştır. Kendisi Seydişehir için büyük bir kazanımdır” ifadelerini kullandı.
Sergi açılışına, Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Başhekim Havva Turaç Cingöz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri ve ile çok sayıda davetli katıldı.

Başhekimlik holünde açılan resim sergisinin 2 gün süreyle açık kalacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.