Salgının Sebebi İle İlgili Açıklama Bekleniyor…

Sağlık (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.06.2024 - 17:47, Güncelleme: 25.06.2024 - 17:47
 

Salgının Sebebi İle İlgili Açıklama Bekleniyor…

İlçemizde 23 Haziranda başlayan salgın hastalık halkımızda panik yarattı.

Henüz sebebi netleşmeyen salgın nedeniyle hastanelerimize ve aile hekimlerimize 4 bine yakın hasta başvurdu. Başvuranlar arasında ciddi bir hastalığın yaşanmaması sevindirdi. Salgının Büyük bir ihtimalle sudan meydana geldiği düşünülüyor. İlçemiz halkı arasında merak yaratan salgının sebebi İl Sağlık Müdürlüğü’nün açıklamasında sonra belli olacak. İlçemize has 23 Haziranda başlayan salgın hastalıkta hastanede ve Sağlık ocakların büyük yoğunluk yaşandı. Çıkış sebebi belli olmayan salgın hastalık nedeniyle halkımızın panik yaşaması hastanelerdeki yoğunluğu artırdı. İlçe Sağlık Müdürlüğü hastalığın sudan kaynaklanacağı düşüncesiyle bir bildiri yayınlayarak vatandaşlardan musluk suyu içmemelerini bildirdi. Edinilen bilgiye göre özverili bir şekilde çalışan hastane personelleri ve aile hekimleri, gece geç saatlere kadar mesai yapmaları neticesinde gazetemiz yayına girdiğinde salgın hastalığın kontrol altına alındığı bilgisini verdiler. Hastalığın sudan çıkabileceği üzerinde duran Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü, salgının sebebinin kesinlik kazanması için son olarak alınan tahlil sonucundan sonra İl Sağlık Müdürlüğü’nün açıklamasıyla netleşecek.      
İlçemizde 23 Haziranda başlayan salgın hastalık halkımızda panik yarattı.

Henüz sebebi netleşmeyen salgın nedeniyle hastanelerimize ve aile hekimlerimize 4 bine yakın hasta başvurdu.

Başvuranlar arasında ciddi bir hastalığın yaşanmaması sevindirdi.

Salgının Büyük bir ihtimalle sudan meydana geldiği düşünülüyor.

İlçemiz halkı arasında merak yaratan salgının sebebi İl Sağlık Müdürlüğü’nün açıklamasında sonra belli olacak.

İlçemize has 23 Haziranda başlayan salgın hastalıkta hastanede ve Sağlık ocakların büyük yoğunluk yaşandı.

Çıkış sebebi belli olmayan salgın hastalık nedeniyle halkımızın panik yaşaması hastanelerdeki yoğunluğu artırdı.

İlçe Sağlık Müdürlüğü hastalığın sudan kaynaklanacağı düşüncesiyle bir bildiri yayınlayarak vatandaşlardan musluk suyu içmemelerini bildirdi.

Edinilen bilgiye göre özverili bir şekilde çalışan hastane personelleri ve aile hekimleri, gece geç saatlere kadar mesai yapmaları neticesinde gazetemiz yayına girdiğinde salgın hastalığın kontrol altına alındığı bilgisini verdiler.

Hastalığın sudan çıkabileceği üzerinde duran Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü, salgının sebebinin kesinlik kazanması için son olarak alınan tahlil sonucundan sonra İl Sağlık Müdürlüğü’nün açıklamasıyla netleşecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.