Seda Lavantaya şehir dışından büyük ilgi…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.09.2024 - 14:53, Güncelleme: 04.09.2024 - 14:53
 

Seda Lavantaya şehir dışından büyük ilgi…

...

Hemşerimiz Kadir Şen, Seda adlı kızı trafik kazası geçirdikten sonra tedavi sürecinde hem kızlarına hem kendilerine moral olması için bahçesini Seydişehir’de de ilk olan lavanta bahçesine çevirmişti.  10 yıl önce Bahçelievler girişinde bulunan kendi bahçesinde kurduğu lavanta bahçesi hemşerilerimiz tarafından beğeni toplamıştı. Bahçeye çeşitli figürler ve dekorlar koyarak fotoğraf severlerin de ilgisini çeken bahçe sahibi Kadir Şen bu sayede bahçesini kısa sürede birçok kişinin duymasını sağladı.  İlçemizden çok fazla ziyaretçi gören lavanta bahçesi son zamanlarda şehir dışından da oldukça fazla misafir ağırlamaya başladı. Öyle ki artık turların bile uğrak noktası haline geldi.  Bahçesinin gördüğü ilgiden son derece memnun olan Şen, aynı zamanda bahçesinde ürettiği lavantalardan lavanta suyu ve lavanta yağı elde ederek kozmetik sanayine malzeme tedariği de sağlıyor. Bunun yanında bahçe ziyaretçilerine ise lavantadan elde ettiği sabun, kolonya, yumuşatıcı gibi ürünlerin satışını yapıyor.
...

Hemşerimiz Kadir Şen, Seda adlı kızı trafik kazası geçirdikten sonra tedavi sürecinde hem kızlarına hem kendilerine moral olması için bahçesini Seydişehir’de de ilk olan lavanta bahçesine çevirmişti. 

10 yıl önce Bahçelievler girişinde bulunan kendi bahçesinde kurduğu lavanta bahçesi hemşerilerimiz tarafından beğeni toplamıştı. Bahçeye çeşitli figürler ve dekorlar koyarak fotoğraf severlerin de ilgisini çeken bahçe sahibi Kadir Şen bu sayede bahçesini kısa sürede birçok kişinin duymasını sağladı. 

İlçemizden çok fazla ziyaretçi gören lavanta bahçesi son zamanlarda şehir dışından da oldukça fazla misafir ağırlamaya başladı. Öyle ki artık turların bile uğrak noktası haline geldi. 

Bahçesinin gördüğü ilgiden son derece memnun olan Şen, aynı zamanda bahçesinde ürettiği lavantalardan lavanta suyu ve lavanta yağı elde ederek kozmetik sanayine malzeme tedariği de sağlıyor. Bunun yanında bahçe ziyaretçilerine ise lavantadan elde ettiği sabun, kolonya, yumuşatıcı gibi ürünlerin satışını yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.