Şehit aileleri ve gaziler yine buluştu

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.09.2024 - 13:06, Güncelleme: 08.09.2024 - 13:06
 

Şehit aileleri ve gaziler yine buluştu

Her ayın İlk haftasının cumartesi günü Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir’deki dernek binasında bir araya gelen şehit aileleri ve gaziler, yine bir araya geldiler.

Şehitleri için hatimlerin indiği, duaların yapıldığı buluşmaya Kaymakam Cevdet Bakkal, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. M. Yaşar Hançer, Askerlik Şubesi Başkanı Ümit Lale, Konya Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Süleyman Ege katıldı. Ev sahipliğini Seydişehir Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt’ün yaptığı buluşmada şehit aileleri e gazilerle yapılan hatim ve duadan sonra birlikte sohbet ettiler. Duygulu anlar yaşandığı buluşmanın sonunda Kaymakam Cevdet Bakkal Şehit aileleri ve gazilere her zaman yanlarında olduğunu, bir eksikleri olursa kendilerine iletilmesini istedi. Seydişehir Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt: “Kaymakamımız, şube başkanımız ve komutanlarımız her zaman yanımızda oldular. Bu anlamlı günümüzde de bizlerle beraber oldukları için ve buluşmada emeği geçenlere de teşekkür ederim” dedi.
Her ayın İlk haftasının cumartesi günü Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir’deki dernek binasında bir araya gelen şehit aileleri ve gaziler, yine bir araya geldiler.

Şehitleri için hatimlerin indiği, duaların yapıldığı buluşmaya Kaymakam Cevdet Bakkal, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. M. Yaşar Hançer, Askerlik Şubesi Başkanı Ümit Lale, Konya Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Süleyman Ege katıldı.

Ev sahipliğini Seydişehir Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt’ün yaptığı buluşmada şehit aileleri e gazilerle yapılan hatim ve duadan sonra birlikte sohbet ettiler.

Duygulu anlar yaşandığı buluşmanın sonunda Kaymakam Cevdet Bakkal Şehit aileleri ve gazilere her zaman yanlarında olduğunu, bir eksikleri olursa kendilerine iletilmesini istedi.

Seydişehir Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt: “Kaymakamımız, şube başkanımız ve komutanlarımız her zaman yanımızda oldular. Bu anlamlı günümüzde de bizlerle beraber oldukları için ve buluşmada emeği geçenlere de teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.