GÜNEŞ

Selçuklu diyarı Umut şef restoran yeni yüzüyle hizmete başladı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.04.2024 - 12:10, Güncelleme: 22.04.2024 - 12:10
 

Selçuklu diyarı Umut şef restoran yeni yüzüyle hizmete başladı

Selçuklu diyarı Umut şef restoran yeni yüzüyle hizmete başladı

Çevre yolu Bozkır kavşağı yakınında Seydişehir’in lezzet mekânlarından biri olan Selçuklu Diyarı Umut Şef Restoran, genç girişimci Şef Umut Kalafat’ın devralmasıyla el değiştirerek hizmet vermeye başladı. Geleneksel Türk Mutfağının yanı sıra İç Anadolu’nun yöresel lezzetlerini kaliteden ödün vermeden özenle sunmayı hedefleyen Restoran, usta kadrosuyla misafirlerine leziz tatlar sunuyor. Seydişehir’e özgü ve modern bir mimariyle dizayn edilen sosyal tesis yerli yabancı turistleri ve tüm vatandaşları ağırlamaya hazır durumda. Binasıyla, personeliyle ve yöresel tatlarıyla bambaşka bir kimliğe bürünen sosyal tesis kapalı ve eşsiz güzellikteki açık mekânda hizmet veriyor. İşletmeci Şef aşçı Umut Kalafat, sosyal tesisi bölgemizin şehrimizin yöresel tatlarını usta kadromuzla halkın hizmetine açtıklarını belirterek: “Bu tesisimiz de yöresel tatlarımızın tanıtımı için etken olacak. Şehrimize son derece güzide bir mekânı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. HİJYEN, KALİTE VE LEZZET; ÜÇÜ BİR ARADA: Oldukça hijyenik ortamda hizmet vermeye başlayan ve özellikle İç Anadolu mutfağında yer alan lezzetleri müşterilerine sunan Restoran, aynı zamanda özel gün organizasyonlarıyla yine özel menü ile hizmet veriyor. Şef Aşçı Umut Kalafat, “Misafirlerimizi eşsiz lezzet, hijyenik ortam ve kaliteli sunumla buluşturmayı amaçladık. İç ve dış mekân konforunu en ince detayına kadar yenileyerek, misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamaya çalıştık. Oldukça uygun fiyatlarımızla kaliteli hizmet ve lezzet anlayışıyla hizmet veriyoruz. Türk mutfağı çeşitlerinden Izgara, antikor, pirzola, köfte, Adana kebap, tavuk şiş, etli ekmek çeşitleri, taş fırın, sütlaç, baklava, künefe gibi çeşitlerimizle müşterilere sunuluyor. Gece 23 ten sonra kokoreç, sucuk köfte, taze sıkılmış meyve suları, salata çeşitleri, hamburger, pizza, sabahları ise doğal kahvaltı çeşitlerini müşterilere sunuluyor. ‘’ diye konuştu. Açılışa Belediye Başkan yardımcısı Çağdaş Altıntop, Esnaf odası başkanı İbrahim Aypar, CHP ilçe başkanı Orhan Özel davetli vatandaşlar katıldı.
Selçuklu diyarı Umut şef restoran yeni yüzüyle hizmete başladı
Çevre yolu Bozkır kavşağı yakınında Seydişehir’in lezzet mekânlarından biri olan Selçuklu Diyarı Umut Şef Restoran, genç girişimci Şef Umut Kalafat’ın devralmasıyla el değiştirerek hizmet vermeye başladı. Geleneksel Türk Mutfağının yanı sıra İç Anadolu’nun yöresel lezzetlerini kaliteden ödün vermeden özenle sunmayı hedefleyen Restoran, usta kadrosuyla misafirlerine leziz tatlar sunuyor. Seydişehir’e özgü ve modern bir mimariyle dizayn edilen sosyal tesis yerli yabancı turistleri ve tüm vatandaşları ağırlamaya hazır durumda. Binasıyla, personeliyle ve yöresel tatlarıyla bambaşka bir kimliğe bürünen sosyal tesis kapalı ve eşsiz güzellikteki açık mekânda hizmet veriyor. İşletmeci Şef aşçı Umut Kalafat, sosyal tesisi bölgemizin şehrimizin yöresel tatlarını usta kadromuzla halkın hizmetine açtıklarını belirterek: “Bu tesisimiz de yöresel tatlarımızın tanıtımı için etken olacak. Şehrimize son derece güzide bir mekânı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. HİJYEN, KALİTE VE LEZZET; ÜÇÜ BİR ARADA: Oldukça hijyenik ortamda hizmet vermeye başlayan ve özellikle İç Anadolu mutfağında yer alan lezzetleri müşterilerine sunan Restoran, aynı zamanda özel gün organizasyonlarıyla yine özel menü ile hizmet veriyor. Şef Aşçı Umut Kalafat, “Misafirlerimizi eşsiz lezzet, hijyenik ortam ve kaliteli sunumla buluşturmayı amaçladık. İç ve dış mekân konforunu en ince detayına kadar yenileyerek, misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamaya çalıştık. Oldukça uygun fiyatlarımızla kaliteli hizmet ve lezzet anlayışıyla hizmet veriyoruz. Türk mutfağı çeşitlerinden Izgara, antikor, pirzola, köfte, Adana kebap, tavuk şiş, etli ekmek çeşitleri, taş fırın, sütlaç, baklava, künefe gibi çeşitlerimizle müşterilere sunuluyor. Gece 23 ten sonra kokoreç, sucuk köfte, taze sıkılmış meyve suları, salata çeşitleri, hamburger, pizza, sabahları ise doğal kahvaltı çeşitlerini müşterilere sunuluyor. ‘’ diye konuştu. Açılışa Belediye Başkan yardımcısı Çağdaş Altıntop, Esnaf odası başkanı İbrahim Aypar, CHP ilçe başkanı Orhan Özel davetli vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.