SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

Türkiye 17.05.2024 - 14:54, Güncelleme: 17.05.2024 - 14:54
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

Seydişehir Belediyesi Geleneksel Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası’nda kuralar çekildi.

        6 takımın mücadele edeceği futbol turnuvasında ilk maç 20 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.   Atatürk Spor Salonunda saat 17.30’da oynanacak olan voleybol karşılaşmalarının ilk maçı Akçalar Spor ile Cezaevi Spor arasında oynanacak.   Voleybol turnuvalarının hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm sporculara başarı dileklerini iletti.   Seydişehir Belediyesinin düzenlediği voleybol turnuvasına katılan takımların kardeşlik havası içerisinde bir turnuva geçireceklerini kaydeden Başkan Ustaoğlu; “Düzenlediğimiz turnuvalarımız hemşehrilerimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Spora ve sporcuya verdiğimiz değerle bu yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen voleybol turnuvamızda 100’ün üzerinde sporcu ter dökecek. Voleybol turnuvalarımızda final maçımızı Haziran ayı içerisinde oynamayı hedefliyoruz. Turnuvamızda mücadele edecek olan tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi Geleneksel Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası’nda kuralar çekildi.

 

 

 

 

6 takımın mücadele edeceği futbol turnuvasında ilk maç 20 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.

 

Atatürk Spor Salonunda saat 17.30’da oynanacak olan voleybol karşılaşmalarının ilk maçı Akçalar Spor ile Cezaevi Spor arasında oynanacak.

 

Voleybol turnuvalarının hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm sporculara başarı dileklerini iletti.

 

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği voleybol turnuvasına katılan takımların kardeşlik havası içerisinde bir turnuva geçireceklerini kaydeden Başkan Ustaoğlu; “Düzenlediğimiz turnuvalarımız hemşehrilerimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Spora ve sporcuya verdiğimiz değerle bu yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen voleybol turnuvamızda 100’ün üzerinde sporcu ter dökecek. Voleybol turnuvalarımızda final maçımızı Haziran ayı içerisinde oynamayı hedefliyoruz. Turnuvamızda mücadele edecek olan tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.