Seydişehir Meslek Yüksek Okuluna yeni müdür atandı.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.07.2024 - 09:04, Güncelleme: 25.07.2024 - 09:04
 

Seydişehir Meslek Yüksek Okuluna yeni müdür atandı.

Seydişehir Meslek Yüksek Okuluna yeni müdür atandı.

  Meslek yüksekokuluna daha önce Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı müdürlük yapıyordu. Yapılan değişiklik ile dekanlık ve meslek yüksekokulu müdürlükleri ayrı ayrı yönetilmesi uygulamasına geçildi. Bu kapsamda meslek yüksekokulu müdürlüğü görevine Otomotiv Mühendisi Doç. Dr. Fatih Aydın atandı.   Doç. Dr. Aydın gazetemize yaptığı açıklamada; “Seydişehir halkı ile iç içe yönetim şeklini benimseyerek başta sivil toplum örgütleri olmak üzere ziyaretlerimizi sürdürerek hep bir elden okulumuzu geliştirme çabasında olacağız.” dedi.   Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.
Seydişehir Meslek Yüksek Okuluna yeni müdür atandı.

 

Meslek yüksekokuluna daha önce Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı müdürlük yapıyordu. Yapılan değişiklik ile dekanlık ve meslek yüksekokulu müdürlükleri ayrı ayrı yönetilmesi uygulamasına geçildi. Bu kapsamda meslek yüksekokulu müdürlüğü görevine Otomotiv Mühendisi Doç. Dr. Fatih Aydın atandı.

 

Doç. Dr. Aydın gazetemize yaptığı açıklamada; “Seydişehir halkı ile iç içe yönetim şeklini benimseyerek başta sivil toplum örgütleri olmak üzere ziyaretlerimizi sürdürerek hep bir elden okulumuzu geliştirme çabasında olacağız.” dedi.

 

Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.