SEYDİŞEHİR ?ŞEHİR KONAĞI? TEMELİ ATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2015 - 12:03, Güncelleme: 12.10.2015 - 12:03
 

SEYDİŞEHİR ?ŞEHİR KONAĞI? TEMELİ ATILDI

SEYDİŞEHİR ?ŞEHİR KONAĞI? TEMELİ ATILDI

Konuşmasına Ankara’da yaşanan terör olayını   lanetleyerek    başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek; Her şey lider ülke Türkiye için, Lider ülke hedefine ulaşamazsak coğrafyamızda dökülmekte olan kanlar akmaya devam eder. Türkiye   terör  açısından   kötü  günlerden geçiyor, yüz yıl önce coğrafyamızda Osmanlı barışı vardı. Şimdi tabloyu görüyorsunuz. Her tarafta emperyalistlerin savaşı var. Bütün bunlara dur diyebilecek Türkiye’den başka ülke yok. İnşallah Türk milleti olarak gücümüzü birleştirirsek lider ülke hedefine emin adımlarla yürümeye devam edersek, istikrarla ülkemizi güçlendirmeye devam edersek hiç endişe edecek bir durum yok. Bütün İslam coğrafyasına, Türk dünyasına barışı hakim kılma konusunda Türkiye tarihteki rolünü yeniden oynayacak. Büyük Türkiye yolculuğunun destekçileriyiz. Bütün çalışmalarımız bu hedefe yönelik.”dedi.  Büyükşehir Belediyesi  Olarak ilçelerdeki yatırımlara devam edeceklerini  söyleyen  Tahir Akyürek; Bugün burada   Seydişehir  şehir  konağının  temelini  atıyoruz, Seyyid Harun camisi  çevresi projesi adım adım ilerliyor, Seydişehir’in su  şebekesini   yeniliyoruz, su şebekesi  yenilen bölgelerde  asfaltlama   çalışmalarımız  devam ediyor. Seydişehir belediyesinin  hazırladığı  kuğulu park projemize  başlayacağız.”  Şeklinde konuştu. Daha sonra   kürsüye  gelen Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’da   konuşmasına  yaşan terör  olayını lanetleyerek  başladı.13 yıl Ak parti olarak mega   projelere   imza  attıklarını  ekonomin üç kat  büyüdüğünü  söyleyen Altunyaldız ; “Ak partiye  gönül veren neferler olarak   kararlılıkla   İnançla  direnerek  yeniden iktidara   geleceğiz.  1 Kasımdan  sonra   bu projelerin artarak devam etmesi için Milletimizin desteği  ile   duası ile  bu zor günleri aşacağız   gün  kararlılıkla   ve  bu azimle  çalışma   günüdür, bu azimle  dağları delip  denizleri aşacağız sizlerin   bir evladı olarak   bu topraklar için  başkanımıza  verdiğiniz  güçle   sonuna  kadar  çalışacağız inşallah 1 kasımda yeni  ufuklara  doğru  yürüyüşümüz  hayırlı olsun.” dedi. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız,   Seydişehir   Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Karatay  Belediye   Başkanı Başkan Mehmet Hançerli, Seydişehir Belediye  Başkanı  Mehmet  Tutal,  Ak Parti İlçe  Başkanı  Mustafa  Konurer, Hüyük Belediye  Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe ve Seydişehir İlçe  Müftüsü   Kemal  Demirel’in   yaptığı  dua ile  hep birlikte Seydişehir şehir Konağı’nın temeli atıldı.  Daha  sonra   yürüyerek  Ak Parti Seydişehir  seçim koordinasyon merkezine   giden heyet  seçim  koordinasyon merkezinin  açılışını  yaptı.    
SEYDİŞEHİR ?ŞEHİR KONAĞI? TEMELİ ATILDI

Konuşmasına Ankara’da yaşanan terör olayını   lanetleyerek    başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek; Her şey lider ülke Türkiye için, Lider ülke hedefine ulaşamazsak coğrafyamızda dökülmekte olan kanlar akmaya devam eder. Türkiye   terör  açısından   kötü  günlerden geçiyor, yüz yıl önce coğrafyamızda Osmanlı barışı vardı. Şimdi tabloyu görüyorsunuz. Her tarafta emperyalistlerin savaşı var. Bütün bunlara dur diyebilecek Türkiye’den başka ülke yok. İnşallah Türk milleti olarak gücümüzü birleştirirsek lider ülke hedefine emin adımlarla yürümeye devam edersek, istikrarla ülkemizi güçlendirmeye devam edersek hiç endişe edecek bir durum yok. Bütün İslam coğrafyasına, Türk dünyasına barışı hakim kılma konusunda Türkiye tarihteki rolünü yeniden oynayacak. Büyük Türkiye yolculuğunun destekçileriyiz. Bütün çalışmalarımız bu hedefe yönelik.”dedi.

 Büyükşehir Belediyesi  Olarak ilçelerdeki yatırımlara devam edeceklerini  söyleyen  Tahir Akyürek; Bugün burada   Seydişehir  şehir  konağının  temelini  atıyoruz, Seyyid Harun camisi  çevresi projesi adım adım ilerliyor, Seydişehir’in su  şebekesini   yeniliyoruz, su şebekesi  yenilen bölgelerde  asfaltlama   çalışmalarımız  devam ediyor. Seydişehir belediyesinin  hazırladığı  kuğulu park projemize  başlayacağız.”  Şeklinde konuştu.

Daha sonra   kürsüye  gelen Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’da   konuşmasına  yaşan terör  olayını lanetleyerek  başladı.13 yıl Ak parti olarak mega   projelere   imza  attıklarını  ekonomin üç kat  büyüdüğünü  söyleyen Altunyaldız ; “Ak partiye  gönül veren neferler olarak   kararlılıkla   İnançla  direnerek  yeniden iktidara   geleceğiz.  1 Kasımdan  sonra   bu projelerin artarak devam etmesi için Milletimizin desteği  ile   duası ile  bu zor günleri aşacağız   gün  kararlılıkla   ve  bu azimle  çalışma   günüdür, bu azimle  dağları delip  denizleri aşacağız sizlerin   bir evladı olarak   bu topraklar için  başkanımıza  verdiğiniz  güçle   sonuna  kadar  çalışacağız inşallah 1 kasımda yeni  ufuklara  doğru  yürüyüşümüz  hayırlı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız,   Seydişehir   Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Karatay  Belediye   Başkanı Başkan Mehmet Hançerli, Seydişehir Belediye  Başkanı  Mehmet  Tutal,  Ak Parti İlçe  Başkanı  Mustafa  Konurer, Hüyük Belediye  Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe ve Seydişehir İlçe  Müftüsü   Kemal  Demirel’in   yaptığı  dua ile  hep birlikte Seydişehir şehir Konağı’nın temeli atıldı.

 Daha  sonra   yürüyerek  Ak Parti Seydişehir  seçim koordinasyon merkezine   giden heyet  seçim  koordinasyon merkezinin  açılışını  yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.