Seydişehir TMO Alım Merkezi Buğday ve Arpa Alımına Başladı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.06.2024 - 17:53, Güncelleme: 25.06.2024 - 17:53
 

Seydişehir TMO Alım Merkezi Buğday ve Arpa Alımına Başladı

...

  TMO Alım Merkezinin aldığı önemler ve randevu sistemi sayesinde çiftçilerimiz, randevu alarak ürettiği buğday ve arpa ürünlerini bir sıkıntı yaşamadan kolaylıkla verebilecek. Seydişehir Belediyesi ve İlçe Ziraat Odası, randevu alımlarında çiftçilerin ürünlerini TMO’ya kolaylıkla teslim etmeleri için gerekli yardım da bulunacağı öğrenildi. İlçemizde bu yıl geçen yıla göre yağışın az olması nedeniyle rekoltede düşüklük yaşandığı edinilen bilgiler arasında.
...

 

TMO Alım Merkezinin aldığı önemler ve randevu sistemi sayesinde çiftçilerimiz, randevu alarak ürettiği buğday ve arpa ürünlerini bir sıkıntı yaşamadan kolaylıkla verebilecek.

Seydişehir Belediyesi ve İlçe Ziraat Odası, randevu alımlarında çiftçilerin ürünlerini TMO’ya kolaylıkla teslim etmeleri için gerekli yardım da bulunacağı öğrenildi.

İlçemizde bu yıl geçen yıla göre yağışın az olması nedeniyle rekoltede düşüklük yaşandığı edinilen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.