Seydişehir'de Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Türkiye 04.05.2024 - 17:40, Güncelleme: 04.05.2024 - 17:40
 

Seydişehir'de Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Seydişehir'de Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

    Seydişehir'de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği binasında düzenlenen mevlit programına ilçe protokolü, şehit aileleri ve gaziler katıldı. İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, şehitlere ve gazilere Allah'tan rahmet ve sabır diledi. Seydişehir'de şehitler için Mevlid-i şerif okutularak hatim duası yapıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği binasındaki mevlit programına ilçe protokolü, şehit aileleri ve gaziler katıldı. İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, yaptığı açıklamada, "Aziz şehitlerimize ve ebediyete göç etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, hayatta olan gazi de şükranlarımı sunuyorum." dedi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu da şehitlerin kıymetli emanetleri ile gazilerin baş tacı olduğunu ifade etti  
Seydişehir'de Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

 

 

Seydişehir'de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği binasında düzenlenen mevlit programına ilçe protokolü, şehit aileleri ve gaziler katıldı. İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, şehitlere ve gazilere Allah'tan rahmet ve sabır diledi. Seydişehir'de şehitler için Mevlid-i şerif okutularak hatim duası yapıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği binasındaki mevlit programına ilçe protokolü, şehit aileleri ve gaziler katıldı. İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, yaptığı açıklamada, "Aziz şehitlerimize ve ebediyete göç etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, hayatta olan gazi de şükranlarımı sunuyorum." dedi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu da şehitlerin kıymetli emanetleri ile gazilerin baş tacı olduğunu ifade etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.