TÜM KPSS SINAVLARI SEYDİŞEHİR’DE DE YAPILSIN

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.08.2024 - 13:33, Güncelleme: 21.08.2024 - 13:33
 

TÜM KPSS SINAVLARI SEYDİŞEHİR’DE DE YAPILSIN

Seydişehir halkı, Ön Lisans ve Lisans KPSS sınavlarının ilçemizde yapılmasını istiyor.

Ortaöğretim KPSS sınavları ilçemizde yapılıyordu. Ön Lisans ve Lisans KPSS sınavları için Konya’ya gidiliyordu. ÖSYM’nin aldığı kararla Konya ilçeleri içinde Ereğli, Akşehir, daha sonra da Beyşehir’de Ön Lisans ve Lisans KPSS sınavlarının yapılması kararı alındı. Bu karardan sonra ilçe halkı, Seydişehir’in de Konya’nın büyük bir ilçesi olduğunu dile getirerek tüm KPSS sınavlarının ilçemizde de yapılmasını istediler. Edinilen bilgiye göre tüm KPSS sınavlarının yapılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemizin tüm alt yapısının hazır olduğu belirtildi.
Seydişehir halkı, Ön Lisans ve Lisans KPSS sınavlarının ilçemizde yapılmasını istiyor.

Ortaöğretim KPSS sınavları ilçemizde yapılıyordu. Ön Lisans ve Lisans KPSS sınavları için Konya’ya gidiliyordu. ÖSYM’nin aldığı kararla Konya ilçeleri içinde Ereğli, Akşehir, daha sonra da Beyşehir’de Ön Lisans ve Lisans KPSS sınavlarının yapılması kararı alındı.

Bu karardan sonra ilçe halkı, Seydişehir’in de Konya’nın büyük bir ilçesi olduğunu dile getirerek tüm KPSS sınavlarının ilçemizde de yapılmasını istediler.

Edinilen bilgiye göre tüm KPSS sınavlarının yapılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemizin tüm alt yapısının hazır olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.