Hırsızlar tarım işlerinin banyolarını çaldı. (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.05.2024 - 23:48, Güncelleme: 18.05.2024 - 23:55
 

Hırsızlar tarım işlerinin banyolarını çaldı. (videolu)

Konya’nın Seydişehir ilçesi Taşağıl Bölgesine tarımda çalışmak üzere gelen

  20 kişiye yakının bulunduğu bölgede işçilerin kullandığı banyo tuvaletlerin konteynırlarının duvarları çalındı. Hüseyin  Öter yaptığı  açıklamada Gaziantep’e bağlı Nurdağından bölgeye geldiklerini depremzedede olduklarını belirtirken ,ortak kullandığımız banyo ve tuvaletlerimizin duvarları çalındı burada çocuklarımız bir müzdalip durumdayız. Çocuklarımızı leğende ıbrıklarla yıkıyoruz. Yetkililerimizin bize sahip çıkmalarını istiyoruz dedi.
Konya’nın Seydişehir ilçesi Taşağıl Bölgesine tarımda çalışmak üzere gelen

 

20 kişiye yakının bulunduğu bölgede işçilerin kullandığı banyo tuvaletlerin konteynırlarının duvarları çalındı.

Hüseyin  Öter yaptığı  açıklamada Gaziantep’e bağlı Nurdağından bölgeye geldiklerini depremzedede olduklarını belirtirken ,ortak kullandığımız banyo ve tuvaletlerimizin duvarları çalındı burada çocuklarımız bir müzdalip durumdayız. Çocuklarımızı leğende ıbrıklarla yıkıyoruz. Yetkililerimizin bize sahip çıkmalarını istiyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.