KEMALETTİN ATALAY?IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2014 - 01:12, Güncelleme: 11.01.2014 - 01:12
 

KEMALETTİN ATALAY?IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Atalay yayınladığı mesajında;Bu gece sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimizin dünyayı şereflendirdiği mübarek bir gecedir. Peygamber efendimiz insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Temenni ederiz kiMevlid kandiliülkemiz üzerinde oynanmak isten oyunların bozulduğu, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutdolu olduğumuz şu günlerdetüm İslam âleminin yeniden uyanışa vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel ve özel gecede dualarda buluşmak dileğiyle Seydişehir’li hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek MevlidKandilini kutlar, sağlık ve huzur içerisinde daha nice kandillere erişmeleriniyüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Atalay yayınladığı mesajında;Bu gece sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimizin dünyayı şereflendirdiği mübarek bir gecedir. Peygamber efendimiz insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Temenni ederiz kiMevlid kandiliülkemiz üzerinde oynanmak isten oyunların bozulduğu, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutdolu olduğumuz şu günlerdetüm İslam âleminin yeniden uyanışa vesile olur.

Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel ve özel gecede dualarda buluşmak dileğiyle Seydişehir’li hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek MevlidKandilini kutlar, sağlık ve huzur içerisinde daha nice kandillere erişmeleriniyüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.