GÜNEŞ

KENT KONSEYİ 3. GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye 01.02.2025 - 13:27, Güncelleme: 01.02.2025 - 13:27
 

KENT KONSEYİ 3. GENEL KURULU YAPILDI

Geçtiğimiz yıl yerel seçimlerden sonra Seydişehir Belediyesi’nin ilk icraatı olarak kurulan Kent Konseyi altyapısını tamamlayarak 3. genel kurulunu da gerçekleştirdi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, Kent Konseyi Başkanı Çetin Aksakbağı tarafından açılışı yapılan genel kurula daha önce kurulan Engelsiz, Gençlik ve Kadın Kolları Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Kent Konseyi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kent Konseyi Sekreteri Bihter Burcu Göç, kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalar neticesinde Engelsiz, Gençlik ve Kadın Kolları Meclisi oluşturduklarını, altyapıyı tamamladıklarını, bundan sonra proje yapımına başlanacağını belirterek “Bundan böyle proje konuşmaya başlayacağız” dedi. 2025 yılının proje yılı olacağını belirten Göç, “Her türlü şikâyetlerinizi, önerilerinizi bize ulaştırabileceksiniz. Oluşturulan organizasyon kurulunda değerlendirilerek bu öneriler ve şikâyetleriniz gerekli mercilere ulaştırılacaktır. Önümüzde farkındalık projeleri oluşturarak meclis grupları ve üyeleri bu projelerin icraata geçmesinde etkin bir rol oynayacaktır” dedi. Genel kurulda Engelsiz Meclisi Başkanı Hasan Kıroğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Ramazan Yıldırım ve Kadın Meclisi Başkanı Nuray Duru da bir konuşma yaparak çalışmaları hakkında katılanlara bilgi verdi. Genel kurulda çevre, spor ve aile ile alakalı komisyonlar kurulması da önerildi. Haber: Arzu SAYLAM
Geçtiğimiz yıl yerel seçimlerden sonra Seydişehir Belediyesi’nin ilk icraatı olarak kurulan Kent Konseyi altyapısını tamamlayarak 3. genel kurulunu da gerçekleştirdi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, Kent Konseyi Başkanı Çetin Aksakbağı tarafından açılışı yapılan genel kurula daha önce kurulan Engelsiz, Gençlik ve Kadın Kolları Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Kent Konseyi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kent Konseyi Sekreteri Bihter Burcu Göç, kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalar neticesinde Engelsiz, Gençlik ve Kadın Kolları Meclisi oluşturduklarını, altyapıyı tamamladıklarını, bundan sonra proje yapımına başlanacağını belirterek “Bundan böyle proje konuşmaya başlayacağız” dedi.

2025 yılının proje yılı olacağını belirten Göç, “Her türlü şikâyetlerinizi, önerilerinizi bize ulaştırabileceksiniz. Oluşturulan organizasyon kurulunda değerlendirilerek bu öneriler ve şikâyetleriniz gerekli mercilere ulaştırılacaktır. Önümüzde farkındalık projeleri oluşturarak meclis grupları ve üyeleri bu projelerin icraata geçmesinde etkin bir rol oynayacaktır” dedi.

Genel kurulda Engelsiz Meclisi Başkanı Hasan Kıroğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Ramazan Yıldırım ve Kadın Meclisi Başkanı Nuray Duru da bir konuşma yaparak çalışmaları hakkında katılanlara bilgi verdi.
Genel kurulda çevre, spor ve aile ile alakalı komisyonlar kurulması da önerildi.

Haber: Arzu SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.