Recep Konuk Seydişehir’deydi..

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.07.2024 - 15:27, Güncelleme: 17.07.2024 - 15:32
 

Recep Konuk Seydişehir’deydi..

Panko birlik seçimleri için aday olan Recep Konuk seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir’e ziyarette bulundu.

Recep Konuk’u Karabulak kavşağında sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, çiftçiler ve çok sayıda konvoy karşıladı.   Karşılamanın ardından Belediye Başkanlığı binasına giden Konuk, Başkan Ustaoğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisinin siyaset üstü bir kuruluşta olduğunu belirterek, ilçemizde tarımı geliştirmek için önemli projeleri olduğunu yeniden seçildiği takdirde birlikte çalışacağını söyledi. Hasan Ustaoğlu ise ziyaret için kendisine teşekkür etti.   Konuk ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada Konya şekerin 167 milyarlık yatırımla dünyada 13. Sırada olduğunu ve kooperatifcilikte dünyaya örnek olduğunu belirtti. Böylesine dev bir tarım kuruluşunun ağır yükünü birlikte ve sinerji kazandırarak hep birlikte kaldırmak zorundayız diyen Konuk; “Siz değerli çiftçilerimiz ile birlikte bu dev ve önemli kuruluşun projelerini hayata geçireceğiz. Sözüm var tarımda Konya bölgesini bir Hollanda yapacağız. Göreve tekrar seçilirsem Seydişehir çevre yolundaki aldığımız arsaya Torku ürünlerinin satılacağı büyük bir kompleks yapacağız.” Dedi.   Taşıyıcılar Kooperatifini ,Boyalı ve Akçalar mahallesi çiftçileri ile beraber olan konuk Seydişehir’den memnun ayrıldı.
Panko birlik seçimleri için aday olan Recep Konuk seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir’e ziyarette bulundu.

Recep Konuk’u Karabulak kavşağında sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, çiftçiler ve çok sayıda konvoy karşıladı.

 

Karşılamanın ardından Belediye Başkanlığı binasına giden Konuk, Başkan Ustaoğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisinin siyaset üstü bir kuruluşta olduğunu belirterek, ilçemizde tarımı geliştirmek için önemli projeleri olduğunu yeniden seçildiği takdirde birlikte çalışacağını söyledi. Hasan Ustaoğlu ise ziyaret için kendisine teşekkür etti.

 

Konuk ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada Konya şekerin 167 milyarlık yatırımla dünyada 13. Sırada olduğunu ve kooperatifcilikte dünyaya örnek olduğunu belirtti. Böylesine dev bir tarım kuruluşunun ağır yükünü birlikte ve sinerji kazandırarak hep birlikte kaldırmak zorundayız diyen Konuk; “Siz değerli çiftçilerimiz ile birlikte bu dev ve önemli kuruluşun projelerini hayata geçireceğiz. Sözüm var tarımda Konya bölgesini bir Hollanda yapacağız. Göreve tekrar seçilirsem Seydişehir çevre yolundaki aldığımız arsaya Torku ürünlerinin satılacağı büyük bir kompleks yapacağız.” Dedi.

 

Taşıyıcılar Kooperatifini ,Boyalı ve Akçalar mahallesi çiftçileri ile beraber olan konuk Seydişehir’den memnun ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.