AK PARTİDEN GENİŞ KATILIMLI YEMEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2013 - 12:05, Güncelleme: 18.11.2013 - 12:05
 

AK PARTİDEN GENİŞ KATILIMLI YEMEK

Ak Parti Seydişehir İlçe teşkilatı ?Birlikte El Ele programı? ile Günaydın tesislerinde partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Seydişehir İlçe teşkilatı ’Birlikte El Ele programı’ ile Günaydın tesislerinde partililerle bir araya geldi. Ak Parti İlçe teşkilatının organize ettiği ,Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun  başta olmak üzere Ak Parti Seydişehir  Belediye  Başkan adayları ,sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililerin katıldığı birlikte el ele programı ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıda birlikte hareket etme mesajları verildi. Gecenin açılış konuşmasını, Ak Partinin temel siyasi kaynağının toplum diliyle siyaset yapmak olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Ak Parti İlçe  Başkanı Kemalettin Atalay;’’İktidarımız 11 yıldır yaptığı hizmetlerle Cumhuriyet  döneminde 80 yıldır yapılamayanı yapmıştır.Ak Parti yoksulluk ve yolsuzlukla  mücadele ederek bugünlere gelmiştir.Günlük siyaset yapmamıştır.2002 de enflasyon %70 lerde iken alınan tedbirlerle % 7 lere gerilemiştir.İktidarımız ,Hastaneler,hızlı tren,adalet sarayları,sağlık hizmetleri ile  bugünlere gelmiştir.İhracatımızı 36 Milyar dolardan 136 Milyar dolara yükselterek Ülkemizin gelişmesine  büyük  katkı sağlamıştır.’’dedi. 30 Mart  2014 yerel seçimleri ile ilgili olarak da konuşmasını sürdüren Atalay;’’seçimlere yoğun bir şekilde  hazırlık yapıyoruz.Belediye  Başkan aday adaylarımız  köy köy dolaşarak ziyaretler yapıyor.5 yıl önce  kaybettiğimiz Seydişehir  Belediye  Başkanlığını sizlerle birlikte çok çalışarak tekrar  kazanacağız.’’dedi. Toplantıya  katılan Ak Partiden Belediye  Başkan aday adayları Yusuf  Kök,İbrahim Halıcı,Mehmet  Ali Bostancı,Mehmet  Tutal ve  Hmit  Leylek Kürsüye  gelerek kendilerini tanıttı.Diğer aday adayı arkadaşları ile  birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Toplantının son bölümünde söz alan Konya  Ak Parti İl Başkanı Ahmet  Sorgun  Seydişehir’in Seyitlerin şehri olduğunu belirterek başladığı konuşmasında ;’’Nerede  birlik var orada bereket vardır.Nerede  ayrılık var  orada sıkıntı vardır.Seydişehir’de bu birlik ve beraberliği bereketi görüyoruz.’’dedi. Büyükşehir  yasası ile  yürürlüğe girecek yeni dönemde İlçelere yapılacak hizmetlerin Büyükşehir  Belediyesi tarafından yapılacağını belirten Sorgun;İlçelerin yolunu ,suyunu ,Parkını ,Bahçesini Büyükşehir yapacak.Ankara’ya uyumlu  bir  Konya,Konya’ya uyumlu  Bir Seydişehir olacak.Çünkü Makinanın dişlileri bir birine uyumlu olursa daha verimli çalışır. Yerel seçimlerden sonra  Cumhur  Başkanlığı seçimi var Beş bin yıllık Türk tarihinde  İlk defa Cumhurbaşkanını halk seçecek.’’dedi. Sorgun Konuşmasının son bölümüne ise Türkiye’nin gelişmesinin sadece Türkiye için değil dünyanın ihtiyacı olduğunu belirterek  çok çalışarak bunun başarılabileceğini söyledi. Konuşmaların ardından İl Başkanı,teşkilat yöneticilieri ve  Belediye  Başkan aday adayları birlik ve beraberlik  mesajı vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ak Parti Seydişehir İlçe teşkilatı ?Birlikte El Ele programı? ile Günaydın tesislerinde partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Seydişehir İlçe teşkilatı ’Birlikte El Ele programı’ ile Günaydın tesislerinde partililerle bir araya geldi.

Ak Parti İlçe teşkilatının organize ettiği ,Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun  başta olmak üzere Ak Parti Seydişehir  Belediye  Başkan adayları ,sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililerin katıldığı birlikte el ele programı ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda birlikte hareket etme mesajları verildi.

Gecenin açılış konuşmasını, Ak Partinin temel siyasi kaynağının toplum diliyle siyaset yapmak olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Ak Parti İlçe  Başkanı Kemalettin Atalay;’’İktidarımız 11 yıldır yaptığı hizmetlerle Cumhuriyet  döneminde 80 yıldır yapılamayanı yapmıştır.Ak Parti yoksulluk ve yolsuzlukla  mücadele ederek bugünlere gelmiştir.Günlük siyaset yapmamıştır.2002 de enflasyon %70 lerde iken alınan tedbirlerle % 7 lere gerilemiştir.İktidarımız ,Hastaneler,hızlı tren,adalet sarayları,sağlık hizmetleri ile  bugünlere gelmiştir.İhracatımızı 36 Milyar dolardan 136 Milyar dolara yükselterek Ülkemizin gelişmesine  büyük  katkı sağlamıştır.’’dedi.

30 Mart  2014 yerel seçimleri ile ilgili olarak da konuşmasını sürdüren Atalay;’’seçimlere yoğun bir şekilde  hazırlık yapıyoruz.Belediye  Başkan aday adaylarımız  köy köy dolaşarak ziyaretler yapıyor.5 yıl önce  kaybettiğimiz Seydişehir  Belediye  Başkanlığını sizlerle birlikte çok çalışarak tekrar  kazanacağız.’’dedi.

Toplantıya  katılan Ak Partiden Belediye  Başkan aday adayları Yusuf  Kök,İbrahim Halıcı,Mehmet  Ali Bostancı,Mehmet  Tutal ve  Hmit  Leylek Kürsüye  gelerek kendilerini tanıttı.Diğer aday adayı arkadaşları ile  birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Toplantının son bölümünde söz alan Konya  Ak Parti İl Başkanı Ahmet  Sorgun  Seydişehir’in Seyitlerin şehri olduğunu belirterek başladığı konuşmasında ;’’Nerede  birlik var orada bereket vardır.Nerede  ayrılık var  orada sıkıntı vardır.Seydişehir’de bu birlik ve beraberliği bereketi görüyoruz.’’dedi.

Büyükşehir  yasası ile  yürürlüğe girecek yeni dönemde İlçelere yapılacak hizmetlerin Büyükşehir  Belediyesi tarafından yapılacağını belirten Sorgun;İlçelerin yolunu ,suyunu ,Parkını ,Bahçesini Büyükşehir yapacak.Ankara’ya uyumlu  bir  Konya,Konya’ya uyumlu  Bir Seydişehir olacak.Çünkü Makinanın dişlileri bir birine uyumlu olursa daha verimli çalışır.

Yerel seçimlerden sonra  Cumhur  Başkanlığı seçimi var Beş bin yıllık Türk tarihinde  İlk defa Cumhurbaşkanını halk seçecek.’’dedi.

Sorgun Konuşmasının son bölümüne ise Türkiye’nin gelişmesinin sadece Türkiye için değil dünyanın ihtiyacı olduğunu belirterek  çok çalışarak bunun başarılabileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı,teşkilat yöneticilieri ve  Belediye  Başkan aday adayları birlik ve beraberlik  mesajı vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.