ALACABEL BEYAZA BÜRÜNDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2019 - 12:43, Güncelleme: 12.12.2019 - 12:43
 

ALACABEL BEYAZA BÜRÜNDÜ

Alacabel’de sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı yoğun olmasa da aralıksız devam ediyor.

Seydişehir-Antalya yolunun Alacabel’de ki kar kalınlığı 15 cm’yi bulduğu, sulu sepen şeklinde yağdığı için trafiği aksatmadığı öğrenildi. Alacabel’de kar yağışı ile beraber karayolları ekiplerinin de yol güzergâhında yoğun bir çalışma sürdürdüğü, trafik ekipleri Seydişehir-Antalya yolunda seyredecek yolcuları kar lastiği ve zincir takmaları konusunda uyardılar. Şehir merkezinde 2 gündür yağan yağmurun yükseklerde kara dönüşmesi, kurak geçen Kasım ayından sonra yağışların gelmesi çiftçileri de sevindirdi.
Alacabel’de sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı yoğun olmasa da aralıksız devam ediyor.

Seydişehir-Antalya yolunun Alacabel’de ki kar kalınlığı 15 cm’yi bulduğu, sulu sepen şeklinde yağdığı için trafiği aksatmadığı öğrenildi.

Alacabel’de kar yağışı ile beraber karayolları ekiplerinin de yol güzergâhında yoğun bir çalışma sürdürdüğü, trafik ekipleri Seydişehir-Antalya yolunda seyredecek yolcuları kar lastiği ve zincir takmaları konusunda uyardılar.

Şehir merkezinde 2 gündür yağan yağmurun yükseklerde kara dönüşmesi, kurak geçen Kasım ayından sonra yağışların gelmesi çiftçileri de sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.