BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK TÖRENLERLE ANILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2015 - 01:14, Güncelleme: 10.11.2015 - 01:14
 

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK TÖRENLERLE ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Seydişehir?de anıldı.

İlk tören Hükümet alanında başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, iktidar ve muhalefet partilerinin ilçe başkanlıkları, bazı sivil toplum kuruluşlarının Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat 9.05'te siren sesleriyle birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra İhsan Tekin Ortaokulunun hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk’ü anma programı için belediye düğün salonuna geçildi. Burada düzenlenen törene Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon komutanı Ümit Sezgin, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Gaziler, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, Daire amirleri, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programda Okul müdürü ve Din Kültürü öğretmeni günün anlam ve önemini içeren konuşmasından sonra okul öncesi öğrencilerin gösterileri büyük ilgi gördü. Program öğrencilerin Atatürk ile ilgili şiir okuması ve sine vizyon gösterisi ile sona erdi.    
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Seydişehir?de anıldı.

İlk tören Hükümet alanında başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, iktidar ve muhalefet partilerinin ilçe başkanlıkları, bazı sivil toplum kuruluşlarının Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat 9.05'te siren sesleriyle birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra İhsan Tekin Ortaokulunun hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk’ü anma programı için belediye düğün salonuna geçildi.

Burada düzenlenen törene Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon komutanı Ümit Sezgin, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Gaziler, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, Daire amirleri, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda Okul müdürü ve Din Kültürü öğretmeni günün anlam ve önemini içeren konuşmasından sonra okul öncesi öğrencilerin gösterileri büyük ilgi gördü. Program öğrencilerin Atatürk ile ilgili şiir okuması ve sine vizyon gösterisi ile sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.