GÖZDE MESLEK EMLAKÇILIĞA İLGİ ARTIYOR
GÖZDE MESLEK EMLAKÇILIĞA İLGİ ARTIYOR
Bu mesleği edinmek isteyen 60 kişiye Halk eğitim müdürlüğü tarafından emlakçılık kursu veriliyor
Bu mesleği edinmek isteyen 60 kişiye Halk eğitim müdürlüğü tarafından emlakçılık kursu veriliyor
Hocalığını Mehmet Akyol’ un yaptığı emlakçılık kursuna katılanlara emlak alım satımının hukuka uygun bilimsel yapılması için tüm detaylar kursiyerlere öğretiliyor.
Son günlerde ilçede emlakçı sayısının arttığını ve emlak alım satımında hareketli bir süreç yaşandığını söyleyen halk eğitim müdürü Mehmet Borazan: “Şu anda ki açmış olduğumuz kurslarda en fazla talebi emlakçılık kursu görüyor. Eskiden olduğu gibi anam babam usulü emlak alım satımı geride kaldı. Bu iş ciddi bir iş haline dönüştü bu nedenle kursiyerlerin emlakçılığı bilinçli yapması için eğitim şart.” Dedi.
Kursiyer öğretmeni Mehmet Akyol ise: “Kursiyerler arasında emlakçılıkla ilgili eğitim almak isteyen alım-satım yapmak isteyenlerin yanı sıra çok sayıda müteahhit, inşaatçı da var. Kursiyerlerimiz bilmedikleri emlakçılık mesleği ile ilgili bir çok konuyu öğrendiklerini söylüyorlar.” Diyerek bu da bize kursun ne derece faydalı olduğunu gösteriyor şeklinde konuştu.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.